Belediye Meclis Üyelerinden Afyon Eğitim Vakfına destek

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Üyeleri, Afyon Eğitim Vakfı’nın başlattığı SMS İle bağış kampanyası tanıtımı kapsamında "BAĞIŞ" yazıp 6703'e SMS atarak kampanyaya destekte bulundu.

Afyonkarahisar’da eğitim gören, başarılı ancak maddi imkânlardan yoksun gençlerimizin daha üst seviyede eğitim yapabilmelerini sağlamak, bilim ve sanat dallarında çalışma ve araştırma yapanlara yardımda bulunmak amacıyla Afyon Eğitim Vakfı tarafından başlatılan kampanyaya bir destekte Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyelerinden geldi.

TOPLU BAĞIŞTA BULUNDULAR

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Eğitim Vakfı’na sms yoluyla toplu bağış yapıldığını hatırlatarak; “ 1980’li yıllarda İstanbul’da kurulan AEV’in nihai amacı ilimiz gençlerine üniversite tahsil imkanı sunmaktı. Bunun yanı sıra eğitim tesisleri yapmaktır. Bu doğrultuna AEV bir sms bağış kampanyası başlattı. Cep telefonlarından bağış yazıp 6703’e gönderildiğinde 10 TL’li bir katkı sağlanıyor. Belediye Meclis Üyeleri olarak hep birlikte cep telefonlarımızı alıp bu bağışı toplaca gerçekleştirelim” dedi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın çağrısı üzerine toplantı öncesi Belediye Meclis Üyeleri AEV’e katkı için aynı anda bağış yazıp 6703’e göndererek toplu bağışta bulundular.

Editör: Haber Merkezi