Belediye -İş Sendikası Afyonkarahisar Şubesine Yeniden Refah Partisinden Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Teşkilatı STK ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, Belediye-İş sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Yücel Şahin'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Teşkilatı STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Salih SAYIR yaptığı açıklamada; ''Bugüne kadar olduğu gibi 40 yıllık Milli Görüş prensiplerine dayanan partimiz, ikinci 40 yılda da Dr. Fatih ERBAKAN liderliğinde yine işçiden,işçi haklarından yanadır. Kendilerine gelince %200 huzur hakkı zammı uygulayanlar, birden fazla maaşı kendilerine hak bulanlar, işçinin içinde bulunduğu zorluklara, sosyal hak taleplerine sırt çeviremez.

Liderimiz Dr. fatih ERBAKAN'ın da söz verdiği gibi iktidara gelir gelmez İŞÇİYE,MEMURA,EMEKLİYE %100 MAAŞ ZAMMI'nın yanında hakettikleri sosyal ve manevi haklarını da iade edeceğiz. Elbette hakları ellerinden alınmış EYT mağdurlarını da ihya edeceğiz. Bu konuda AR-GE Başkanlığımızın hazırladığı Milli Kaynak Kitabını da başkanımıza Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımızın selamlarını ileterek hediye ettik inşaAllah.''dedi.

Belediye İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Yücel Şahin ise; ''Üyelerimizin başına gelecek her türlü olumsuzlukta, yasal yollarda üyelerimizin yanında olacağımızın bilinmesini istiyorum. Yeniden Refah Partisi'nin nazik ziyareti ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.''dedi.

Editör: Haber Merkezi