Belediye ile Bem-Bir-Sen Arasında SDS İmzalandı

Afyonkarahisar Belediyemiz ile yetkili sendika Bem-Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesi arasında 2022-2023 yıllarını kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) protokolü imzalandı.

İmzalanan sözleşmenin hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, memurun, işçinin ve emekçinin dün olduğu gibi bu günde yanında olduklarını söyledi. Zeybek Başkan, “Belediyemizde çalışan memurlarımızla birlikte bağlı oldukları Bem-Bir-Sen arasında sosyal denge sözleşmesini şuan itibari ile sendika başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte imzaladık. Ben çalışan arkadaşlarımıza hayırlı bol kazançlar diliyorum. Amacımız güzel Afyonkarahisar’ımıza el birliği ile hizmet etmek. Sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

“ARKADAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Bem-Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Muhittin Ok, yetkili sendika olmaları nedeni ile belediyemiz bünyesinde çalışan 249 memurun sosyal denge sözleşmesinin imzalandığını söyledi. Ok, “Afyonkarahisar Belediyemiz ile yetkili sendika olan Bem-Bir-Sen Şubemiz arasında 1 Ocak 2022 ile 31 Aralık 2023 yılları arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı. Yakın ilgisinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür ederiz. Sosyal denge sözleşmesinde memur arkadaşımızın alacağı oran yüzde 18 artmıştır. Bütün memur arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi