Belediye iftar sofrasını Burmalı’da kurdu

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen mahalle iftar programları bu kez de Burmalı Mahallesinde düzenlendi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçarslan, Belediye Meclis Üyesi Haydar Kaya, AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Burmalı Mahalle Muhtarı Suat Uygur ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Yağmura rağmen iftar çadırına akın eden mahalle sakinleri her zaman olduğu gibi yine Ramazan ayının ruhuna uygun olarak birlik, beraberlik ve dayanışma örneğinin en güzel esintilerini yaşadı. İftarın ardından konuşma yapan Mahalle Muhtarı Suat Uygur, iftar programının düzenlenmesinden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a şükranlarını sunarak katılımlarından dolayı Vali Aziz Yıldırım ve mahalle sakinlerine teşekkürlerini sundu.

“SOFRAMIZI ŞEREFLENDİRDİNİZ”

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Burmalı Mahallesi sakinleriyle iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Çoban, yağmura rağmen yoğun katılım gösteren mahalle sakinlerine teşekkür etti. Mahalle sakinlerinin iftar sofrasına şeref verdiğini aktaran Başkan Çoban, “Mutlaka sofra sahibi Belediye’ye ve belediyemize imkan sunan devletimize, devletimizin yetkililerine dua edeceğinize inancım tam. Çünkü devletimiz ne kadar güçlü olursa, devletimizin tüm kurumları güçlü olur. Devletimizin kurumları güçlendiği müddetçe de belediyelerimiz güçlenir ve bu tür faaliyetleri artırarak devam ettirir. Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin Ramazan’ın feyzi, nuru, bereketi, ülkemiz ve tüm İslam âleminin üzerine olsun. Tüm iftar yemeklerimizde olduğu gibi bu akşamki iftar yemeğimizi de şereflendiren Valimiz Aziz Yıldırım ve Garnizon Komutanımız Tuğgeneral Şahin Kılıçarslan’a ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

“BURASI BENİM MAHALLEM”

Burmalı Mahallesi sakinleriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aziz Yıldırım ise “Burası aynı zamanda benim mahallem. Valiliğimiz burada olduğu için siz değerli komşularımız da buradasınız, ben de kendimi bu mahalleden hissediyorum, bu mahalleden sayıyorum. 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif geldi, gidiyor. Belki bu sene ilk defa Ramazan orucuna başlayan yavrularımız var, kardeşlerimiz var. Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi