Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Gönülleri Isıttı

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatları ile karla mücadele kapsamında sahada görev yapan personelimize, sürücülere ve vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunuldu.

Hafta başında başlayan ve etkili olan yoğun kar yağışının ardından Belediyemiz Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı 6 ekip’ten oluşan 200 personel ve 50 iş makinesi sahada çalışmalarını sürdürüyor. Cadde, sokak ve ana arterlerde buzlanmalara karşı önlem alan ekipler, kaldırımlarda kar kürüme çalışması yaparken bir yandan da yollara tuzlama ve solüsyon döktü.

SOĞUK HAVADA İÇLERİ ISITTILAR

Gece gündüz demeden çalışan personelimize belediye başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatları ile çorba ikramında bulunuldu. Sahada çalışan personele Yardım Hizmetleri Birimi ve Sosyal Tesisler Müdürlüğü işbirliği ile sıcak çorba dağıtıldı. Şehir merkezinin çeşitli noktalarında görev yapan personele sıcak çorbaları Yardım Hizmetleri Birimi ve Sosyal Tesisler Müdürlüğü ekipleri tarafından takdim edildi. Personelin yanı sıra sürücülere ve vatandaşlara da ekiplerimiz çorba ikramında bulunarak Başkanımız Mehmet Zeybek’in selamlarını iletti.

VATANDAŞLARIMIZDA OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALDIK

Soğuk kış günlerinde bir nebze olsun sahada çalışan personelimizin, sürücü ve vatandaşlarımızın içi ısıtmak istediklerini söyleyen Yardım Hizmetleri Müdürü Kemal Erkuş, “Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatlarıyla şehrimizin çeşitli noktalarında görev yapan personel arkadaşlarımıza, güvenlik görevlilerimize çorba ikramında bulunduk ve başkanımızın selamlarını ilettik. Ayrıca dağıtım yaptığımız güzergahı kullanan sürücülerimize ve vatandaşlarımıza da çorba ikramında bulunduk. Özellikle araç sürücülerinden ve vatandaşlarımızdan olumlu geri dönüşler aldık ve ikramından dolayı başkanımıza teşekkür ettiler” dedi.

Çorba ikramının yanı sıra Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüzde şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlarımıza yöresel yiyeceğimiz olan bükme ikramında bulundular.

Editör: Haber Merkezi