Bebeklerin İlk Hediyesi Afyonkarahisar Belediyesinden

Hayata merhaba diyen bebeklerin ilk hediyesini Hoş Geldin Bebek seti olarak biz veriyoruz. Doğumdan ölüme kadar vatandaşların yanında olmayı sürdüren Afyonkarahisar Belediyemizin ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi ailelerin yüzlerini güldürüyor.

Yeni doğan bebeklerin ilk hediyesi Afyonkarahisar Belediyesi'nden. Belediyemiz, şehrimizde dünyaya gözlerini yeni açan her bebeğe ‘hoş geldin bebek’ diyor. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in önderliğinde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Beyaz Masa tarafından yürütülen proje kapsamında şimdiye kadar on binlerce aileye ulaşıldı.

YENİ DOĞAN BEBEK SETİ HEDİYE EDİYORUZ

İnsan odaklı yatırım ve projelere imza atan Belediyemiz, yeni doğanlar için hazırlanan bebek çantaları ile ailelerin mutluluklarına ortak oluyor. Yeni çocuk sahibi olan Afyonkarahisarlı ailelere içerisinde zıbın, ateş ölçer, bez, çorap, şampuan, battaniye, bebek yağı, tırnak makası ve benzeri malzemelerin bulunduğu çantalar hediye ediliyor. Projeden faydalanmak için ise Beyaz Masaya başvurmak, Bebek Bilgi Formunu doldurmak ve bebeğin kimlik numarasını ibraz etmek gerekiyor. Bu sayede Merkezde ikamet eden tüm bebek sahibi olmuş aileler ‘Hoş Geldin Bebek’ projesinden yararlanabiliyor. Belediyemiz tarafından, sağlıklı nesiller yetiştirmek ve ailelere katkı sağlamak amacıyla başlatılan proje kapsamında 2022 yılında başvuruda bulunanlara yaklaşık 3 bin adet bebek seti hediye edildi.

Editör: Haber Merkezi