BBP’Lİ Çağlar: Bugün HDP-PKK’ya Hazineden 77 trilyon aktarılacak.

Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Süleyman Çağlar Meclisteki beş Siyasi Partiye her sene verilen hazine yardımına isyan etti.

Açıklama şöyle:

Anayasamızın 63. Maddesinde hazine yardımı siyasi partilere hakça ve yeteri miktarda yapılmalıdır denilmesine rağmen yıllardır mecliste grubu bulunan partiler bu yardımı kendi aralarında bölüşmektedirler.

Evet bugün yani 10 ocak itibariyle Meclisteki beş partiye 645 milyon tl (645 trilyon) hazine yardımı yapıldı.

Halbuki Milletimiz ekonomik olarak çok sıkıntı çekmektedir.Milletin cebinden her sene beş siyasi partiye para vermek;

Adil midir?!!!

Hak mıdır?!!!

Vicdani midir?!!!

Büyük Birlik Partisinin Genel Başkanı Hem mecliste ,hem de kamuoyunda gelin bu paraları almayın,zor da olan esnafa,çiftçiye,işciye destek olarak verilsin demesine rağmen hiç yanıt alamamıştır.

Bendeniz de Süleyman Çağlar olarak yaklaşık bir aydır # Hazine Yardımına Hayır kampanyası başlattım.

Buradan birkez daha Sayın Erdoğana,Sayın Kılıçdaroğlu’na,Sayın Bahçeliye,Sayın Akşenere sesleniyorum.

Bir düzenlemeyle bu hazine yardımını kaldıralım.Veya bu kadar yüksek miktarda değilde dörtte bir veya beşte bir oranında azaltılsın.

HDP-PKK’YA VERİLECEK YARDIM DONDURULSUN.

Meselenin en acı olan tarafı da Pkk’nın siyasi temsilci Hdp’ye de necip milletimizin cebinden hazine yardımı yapılıyor olmasıdır.

Evet 50 bin vatandaşımızın katili olan ve ülkemizi parçalamak için mücadele eden bir örgütün meclisteki temsilcilerine Türk Milletinin hazinesinden 77 trilyon para verilmesini kabullenemiyoruz.

Allahın izniyle şubat ayında kapatılacak olan hdp-pkk’ya hazine yardımının derhal dondurulması gerek.Eğer şehitlerimizin hatırı varsa Ak parti,Chp,Mhp ve iyi parti bir araya gelip bu vicdani yaraya merhem olmalılar.

Bu ülkenin siyasi partiler,holding olsun diye,özel uçaklarla dış ülkelere seyahat etsinler diye harcayacak parası yok.

Milletin cebinden aldığınız hazine yardımıyla ,millete hava atılmaz.Millet ekonomik sıkıntı çekerken Sayın Erdoğan’ın,Kılıçdaroğlu’nun,Bahçelinin,Akşenerin ‘’biz bu parayı almıyoruz’’demesi gerekmez mi?

Şimdi bazıları ‘’ya kardeşim Büyük Birlik Partisine verilse sizde alırdınız,sesinizi çıkarmazdınız’’diyebilirler.

2001 yılında sadece bir kezBBP ‘ye bir trilyon hazine yardımı çıktı.Muhsin Başkan ben kabul etmiyorum dedi ve bu parayı dolaylı yollardan Şehit Aileleri Derneğine bağışladı.

Bakın Büyük Birlik Partisi 29 yıldır Devletten bir kuruş yardım almadan siyaset yapıyor.İsteseler diğer partiler de bunu yapabilirler.

Seçimlere bütün partiler eşit ve adil bir şekilde başlasın.Beş partiye 650 trilyon para verilecek,diğer partilere beş kuruş verilmeyecek,sonrada haydi yarışın bakalım denilecek.

Allah aşkına böyle bir adalet,böyle bir taksimat olabilir mi?

Editör: Haber Merkezi