Bayatçık mahallesinde iftar coşkusu

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen mahalle iftar programları bu kez de Bayatçık Mahallesinde düzenlendi.

Afyonkarahisar Belediyesi’nin büyük ilgi gören mahalle iftarları kaldığı yerden devam ediyor. İlki Osmangazi Mahallesinde gerçekleştirilen mahalle iftarlarının ikincisi Yarenler ve Yunusemre Mahallesi’nde olmuştu. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın adresi bu kez de Bayatçık Mahallesi’ne oldu. Genç, çocuk, yaşlı kadın demeden tüm mahalle sakinlerinin katıldığı mahalle iftarında birlik, beraberlik ve dayanışma örneğinin en güzel esintileri yaşandı.

  1. programının ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, tüm Bayatçık Mahallesi sakinlerinin Ramazan Ayı’nı tebrik etti. Başkan Çoban, mahalle sakinleriyle iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yağmura rağmen yoğun katılım gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Kocakulak, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Üyeleri, Başkan Danışmanı Abdülkerim Çalışkan, Bayatçık Mahalle Muhtarı Hidayet Dayangaç, Belediye Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Destek Hizmetleri Müdürü Süleyman Kaya, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Afyonkarahisar Üyeleri ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Editör: Haber Merkezi