Bayan Balkanlıoğlu, ihtiyaç sahibi ailelere ziyaretlerini Sürdürüyor

Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu’nun önderliğinde Afyonkarahisar’ın önde gelen iş adamlarının eşlerinin ihtiyaç sahibi ailelere gerçekleştirdikleri ziyaretleri ve yardımları devam ediyor.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nın tespit ettiği ve Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu’nun önderliğinde Afyonkarahisar’ın önde gelen işadamlarının eşleri ile birlikte gerçekleştirdikleri, ihtiyaç sahibi ailelere ziyaret ve yardımları devam ediyor.
Ziyaret sırasında aile hakkında bilgi veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Arı, aile reisinin beyin kanaması geçirdiğini ve geçimlerini gündelik işlerden elde ettiği gelir ile karşılamaya çalıştıklarını, 2 çocuklarının Akdeniz Anemisi hastası olduğunu söyledi.
Afyonkarahisar Merkez Eşrefpaşa Mahallesinde ikamet eden aileye, bayram öncesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca ayni ve nakdi yardımlarda bulunuldu.
Ayrıca ailenin yakacak ihtiyacı da Vakıf tarafından karşılandı.
Ziyarete Bayan Balkanlıoğlu, İkmal Komutanı İkmal Albay Gökhan İsmet Gülmez’in Eşi Bayan Hülya Gülmez ve Afyonkarahisar'ın önde gelen işadamlarının eşleri ile birlikte gerçekleştirildi.
Esma Balkanlıoğlu’nun önderliğinde gerçekleştirilen ziyarette, Afyonkarahisar’ın önde gelen işadamlarının eşleri tarafından temin edilen nakdi yardımlar da aileye teslim edildi.
Balkanlıoğlu, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmalar sırasında bizleri yalnız bırakmayan Afyonkarahisar’ın değerli işadamlarının saygıdeğer eşlerine teşekkür ediyorum" dedi.
Balkanlıoğlu, Bu tür çalışmaların, değerli iş adamlarımızın eşleri ile birlikte devam edeceğini de sözlerine ekledi.
Ziyaretin sonunda ailenin Kurban Bayramı kutlayan Bayan Balkanlıoğlu, aileye nice bayramlara sağlıklı ve mutlu bir şekilde erişmeleri temennisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi