Batu Mühendislik çalıştığı firmalar ile iftarda buluşturdu

Afyonkarahisar’da 6 yıldır termal yatırımların birçoğunun taahhüt işlerini yapan ve rüştünü ispatlamış olan Batu Mühendislik firması birlikte çalıştığı firmaların yönetici, çalışan ve aileleriyle bir araya geldi.
Yaklaşık 200 kişinin katıldığı iftar Oruçoğlu Termal Otel’de yapıldı.

Adından son yıllarda sıkça söz ettiren Batu Mühendislik birlikte çalıştığı firmaların yönetici, çalışanı ve aileleriyle bir araya gelerek iftar yaptı.
Oruçoğlu Termal Otel’de gerçekleşen ve yaklaşık iki yüz kişinin katıldığı iftarda Kur’an-ı Kerim okundu dualar edildi.
İftar yemeğine Hilal&Akkuş Termal, Çınar Termal, Oruçoğlu Termal gibi Afyonkarahisar’ın önde gelmiş termallerin yöneticileri de katıldı.
Her yıl geleneksel olarak birlikte çalıştıkları firmalarla iftarda bir araya geldiklerini dile getiren Batu Mühendislik Sahibi Ömer Coşkun, “İçinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayı nedeniyle böyle bir iftar organizasyonu düzenlemeye karar verdik. Birlikte çalıştığımız firmalar iftarımıza katılarak bizleri mutlu etmiştir. Katılımın yoğun olmasından dolayı son derece memnunum. Gelecek yıllar içerisinde bu türlü programlarımız devam edecektir. Ayrıca Oruçoğlu Termal Otel’e de teşekkür ediyorum. Misafirlerimizi son derece güzel ağırladı” dedi.
İftar sonrası açıklamalarda bulunan Coşkun, “Ağırlıklı olarak otel bazında turizm sektöründe 5 yıldızlı oteller, hastaneler ve alışveriş merkezleri gibi tesislerin mekanik tesisat havalandırma taahhütlerini yapan bir firmayız. Afyonkarahisar turizm konusunda çok gelişmekte ve tesisleşme artmakta. Bundan dolayı birçok taahhüdümüzü Afyonkarahisar’da yapıyoruz. Tabi bu arada Ankara Haymana’da da 5 yıldızlı ciddi bir otel projemiz var. Bu projemizde devam etmekte” dedi.
Batu Mühendislik olarak sektörde özellikle jeotermal tesisler konusunda, jeotermal taahhütler konusunda rüştünü ispat etmiş bir firma olduklarını ifade eden Coşkun; “Bununla ilgili referanslarımız da jeotermal ağırlıklı tesislerdir. Güneydeki beş yıldızlı otellerin sistemlerinin dışında ayrıcalık isteyen ve konumun içerisinde sadece mekanik tesisat ve havalandırma olmayıp, su kimyası ağırlıklı iyi bilinmesi gereken bir konudur. Bununla ilgili de firmamızın ikinci bir firması olan AFSU su sistemleri ile ilgili bir firması daha vardır. Bu firmamızda gerekli kontrolleri yapıp, daha iyi şartlarda iyi fizibiliteler çıkarıp, başarılı olmuştur. Referanslarımız araştırıldığında müşteri memnuniyetinin ne kadar iyi olduğu görülüyor” şeklinde konuştu.
Batu Mühendislik firmasının araç, gereç, ekipman ve daimi kadro açısından da son derece güçlü olduğunu söyleyen Coşkun, firma bünyesinde 30 kişiye istihdam sağladıklarını belirtti.
Coşkun; “Biz önümüzdeki 10 yılın ilk 5 yılı çok sık olmak kaydıyla kendi ekibimizle Afyonkarahisar’da özellikle bir yapılanma içine girdik. Önümüzdeki yıllarda Zafer havaalanının kurulması ile birlikte turizm yatırımlarının artacağı düşünüldüğü için, bu tesislerin işlerini yapacak profesyonel firmalara ihtiyaç var” diye konuştu.
“Biz firma bazında tüm bilgi, beceri ve tecrübelerimizi alt kadromuza yansıtarak, farklı farklı kollarda işler yapıyoruz” diyen Coşkun sözlerine şöyle devam etti: “Buhar sisteminden tutun, yüzme havuzlarının sirkülasyon sistemine kadar, havalandırma, ısıtma ve soğutma olarak her türlü taahhüt ve projelendirme işleri yapıyoruz. Bu açıdan, meslek liselerinde yetişen öğrencilerimizi alıp yetiştirmek de hedeflerimizden biridir. Şu anda bile meslek lisesi öğrencisi 5 arkadaşımız hem firmamız bünyesinde çalışıyor hemde eğitimlerine devam ediyorlar.”
Editör: Haber Merkezi