Batıdan Doğuya 23 Nisan Hediyesi

Valiliğimiz koordinesinde yürütülen 2020 Sevgi Yılı Projesi kapsamında Nüfus Müdürlükleri anlamlı bir projeyi hayata geçirdi. Batıdan Doğuya Uzanan Sevgi Eli Projesi ile Elazığlı çocuklar için hazırlanan Çanta ve kırtasiye malzemeleri 23 Nisan’da yüzleri güldürecek.

İl genelinde sevgi dilini hâkim kılmak, komşuluk, sevgi, saygı, hoşgörü, kardeşlik, birlik ve beraberlik gibi kültürümüzde var olan duyguları yeniden canlandırmak için hayata geçirilen 2020 Sevgi Yılı Projesi kapsamında çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kamu Kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşları bu kapsamda hazırladıkları projelerini uygulamaya koyuyor.

İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüklerinin de desteği ile Elazığ’da deprem bölgesindeki çocukların kırtasiye ihtiyaçları için bir proje hazırladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında hayata geçen “Batıdan Doğuya Uzanan Sevgi Eli Projesi” ile Elazığlı çocuklara ulaştırılmak üzere içerisinde kalemlik, kurşun kalem, defter, pastel boya, kalemtıraş gibi temel kırtasiye malzemelerinin yer aldığı 155 adet çanta hazırlandı.

Çantalar 23 Nisan’da Elâzığ’da deprem bölgesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldürecek.

Editör: Haber Merkezi