“Başöğretmenin İzinden”

Afyon Zafer Lions Kulübü üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Gününde Yılın Öğretmeni Murat Türköz’le bir araya geldi.

MD118 K Yönetim Çevresinin geleneksel hale getirdiği ‘’Yılın Öğretmeni’’ ödülü ilimizin değerli öğretmenlerinden Murat Türköz’e verildi. Afyon Zafer Lions Kulübü üyeleri Murat öğretmeni toplantılarında onur konuğu olarak ağırladı. Mesleğinde 40. Yılını dolduran Murat Türköz; içlerinde öğrencilerinin de olduğu toplantıda duygusal anlar yaşandı.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini benimsemiş, eğitim sisteminin mecbur ettiği ezberci tarzı benimsememiş, öğrencilerine tek tek dokunup hayata adaptasyonları konusunda yol gösterici olmuş, idealist bir Türkçe Öğretmeni olan Türköz yaptığı konuşmada meslek hayatı boyunca yaşadığı özel anılarını anlattı.

Afyon Zafer Lions Kulübü Başkanı Hülya Özbek yaptığı konuşmada; ‘’Federasyon olarak önceliğimiz eğitim ve sağlık. İlimiz kırsalında yaşayan, okumaya çalışan çocuklarımıza dokunmanın ve eğitimleri konusunda verilebilecek destekler konusunda bir çalışma yapacaklarını ve en kısa sürede bu projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden ayrılmayan Cumhuriyetçi, ideallerinden vazgeçmeyen, fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştiren tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Afyon Zafer Lions Kulübü Başkanı

Hülya ÖZBEK

Editör: Haber Merkezi