BASKETBOL'A YENİ TAKVİYE
Tarihinde ilk kez basketbol liginde ilimizi temsil eden Afyonkarahisar Belediyespor, yeni bir isimle daha anlaşarak kadrosunu güçlendirdi.
Bu yıl Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Belediyespor, İstanbul Teknik Üniversitesi Basketbol Takımında mücadele eden başarılı sporcu Gökhan Keser'i renklerine bağladı.
Sırasıyla Karşıyaka, Akhisar, Pamukkale Üniversitesi ve son olarak İstanbul Teknik Üniversitesi basket takımında görev alan Gökhan Keser, Belediyespor'a transfer oldu.
Düzenlenen imza töreniyle Belediyespor kadrosuna geçen Gökhan Keser, "Bundan böyle takım arkadaşlarımla birlikte bende Afyonkarahisar Belediyespor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan ise kulüp idarecileri olarak takımın başarısı için her türlü fedakârlığı yaptıklarını bundan sonra sözün sporcularda olduğunu ifade etti. 
Düzce Belediyespor'dan Enes Abay ile Çağlar Güler, Bilecik Belediyespor'dan ise Mesut Kökel'i kadrosuna katan Belediyespor transfer ettiği yeni oyuncularla birlikte kadrosunu daha da güçlendirdi.
Kulüp idarecisi İbrahim Yılmaz ise takımın başarısı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan başta Belediye Başkanı Burhanettin Çoban olmak üzere, Kulüp İdarecilerine teşekkürlerini sundu.
Editör: Haber Merkezi