BASKETBOL TAKIMININ PLAY-OFF RAKİPLERİ BELLİ OLDU
Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 10 Grupta, ilk üçe girerek play-off'a yükselen Belediyespor Basketbol Takımımızın rakipleri belli oldu.
Belediyespor bünyesinde bu yıl kurularak ilk kez Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Basketbol Takımımız, grubunda 14 haftalık zorlu maratonu başarıyla tamamladı. Temsilcimiz, 7 takımın mücadele ettiği grupta ilk üçe girerek, 3. Lig'e yükselecek takımların belirleneceği play-off'a kalmayı başardı.
Ekibimizin play-off'larda mücadele edeceği takımlar, hafta başında İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan kura ile belirlendi. Grup maçlarındaki başarısını play-off'larda da göstermek isteyen takımımız kura sonucuna göre; Bursa Gücümspor, Aksaray Belediyespor, Batman Petrol, Ankara Anadolu Basket ve İstanbul Yıldırım Basket takımları ile mücadele edecek.
"İLİMİZİN ADINI SPORDA DA DUYURMAYA BAŞLADIK"
Belediyespor Basketbol Takımı'nın tüm teknik ekibini ve oyuncularını grup maçlarında gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, play-off mücadelesinde başarılar diledi. Kaliteli bir takım oluşturduklarını belirten Başkan Çoban, play-off'u da başarıyla geçip 3. Lig'e yükseleceklerine inandığını kaydetti. Basketbol Takımımızın gösterdiği başarının, spora ve sporcuya verilen desteğin bir ürünü olduğunu vurgulayan Başkan Çoban, ilimizin adını sporda da tüm Türkiye'de duyurmaya başladıklarını ifade etti. Başkan Çoban, spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Editör: Haber Merkezi