Basketbol Takımı Yeni Yönetiminden Zeybek Başkan’a Ziyaret

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden HDI Sigorta Afyon Belediyespor’u devralan İş İnsanları Onur Asan ve Abdulkadir Arslan’ı makamında kabul etti.

Ziyarette Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek konuklarıyla yakından ilgilenerek kulübün yeni dönemdeki faaliyetlerine ilişkin detayları görüştü.

“MÜCADELECİ BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ”

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “Pandemiden önce olduğu gibi basketbol severlerimizle tam kapasite doldurduğumuz Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda aynı kalabalıkla ve aynı coşkuyu yaşayacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da takımımızın yanında olmaya, destek olmaya devam edeceğiz.

22 Ocak’ta Semt 77 Yalovaspor ile yapacağımız maç öncesi yerli ve yabancı transferlerimiz tamamlanacak. 18. haftadan itibaren başarılı bir performans gösterilerek, daha kaliteli ve mücadeleci bir takım oluşturma hedefindeyiz “dedi.

Ziyarette İş İnsanları Onur Asan ve Abdulkadir Arslan’ın yanı sıra Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş ve Barış Dal ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı yer aldı.

Editör: Haber Merkezi