BaşkanÇelebi’den Milletvekili Taytak’a teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP’li belediyelere desteğini sürdürüyor. Milletvekili TaytakKılıçarslan Belediyesinin araç filosunu bir kepçe kazandırdı.Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi, Milletvekili Taytak’a teşekkür etti.

Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın desteği ile belediyenin araç filosuna bir kepçe kazandırdı. Başkan Çelebi’nin beldeye kazandırdığı kepçe için kurban kesildi ve dua edildi. MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve İl Sekreteri Beytullah Bostancı da Başkan Çelebi’yi yalnız bırakmadılar. Koronavirüs salgını nedeniyle sade bir program düzenlendi ve sosyal mesafeye dikkat edildi.

“Başkanımız güzel işler yapıyor”

Programda konuşan İl Başkanı Kocacan, Başkan Çelebi’nin 1 yıl içerisinde beldesine güzel hizmetler yaptığını dile getirdi. Kocacan, “31 Mart seçimlerinden sonra belediye başkanlarımız halka hizmet bilinci ile çalışmaya önem göstermişlerdir. Bir yıl içerisinde MHP’li belediye başkanlarımız özverili bir şekilde kendi bölgelerinde hizmet etme yarışına girmişlerdir. Bu belediyelerimizden biri olan Kılıçarslan Belediyemizde şimdiye kadar önemli hizmetler yapmaktadır. Şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetler belde halkı tarafından takdirle karşılandığını bizde görmekteyiz. Bugün burada Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beyin destekleri ile Kılıçarslan Belediye Başkanımız Halil Çelebi’nin de girişimleriyle beldemize bir kepçe kazandırdık. Ben buradan Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a tekrar teşekkür ediyorum. Kepçemizde beldemize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Çelebi, belediyeye bir iş makinası kazandırdı

Milletvekili Mehmet Taytak’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi, bir yıl içerisinde kasabada önemli bir değişimin yaşandığını söyledi. Başkan Çelebi, “Seçim öncesi vermiş olduğumuz sözleri bu bir yıl içerisinde büyük bir kısmını gerçekleştirdik. Bu yıl içerisinde 3 tane vizyon projemiz var. Bunları da gerçekleştirmek istiyoruz. Kasaba halkımızın ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beyin de destekleriyle bugünde araç filomuza bir kepçe kazandırdık. Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a ve İl Başkanımız Mehmet Kocacan’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi