Bşakan Zeybek,“Yeni Doğanların Bebek Arabası Bizden”

DOĞUMDAN ÖLÜME KADAR YAYINIZDAYIZ….

Afyonkarahisar Belediyesi hayata geçirdiği “Hoşgeldin Bebek” Projesi ile yeni doğanlar için ailelere bebek arabası hediye ediyor. Şehrimizde yeni doğan bebekler için daha önce dağıtılan bebek setleri, yerini daha kullanışlı ve uzun ömürlü olan bebek arabalarına bıraktı.

Doğumdan ölüme kadar vatandaşlarımızın yanında olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bundan böyle Afyonkarahisar’da doğan her bebeğe, bebek arabası hediye edecekleri söyledi.Gönül Belediyeciliği anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yeni doğan bebeklerin ülkemiz için umut ışığı olduğunu vurguladı. Bu projenin sosyal ve kültürel belediyeciliğin bir gereği olduğuna dikkat çeken Başkan Zeybek, bir nebze de olsa ailelere katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

YARINLARIMIZ ONLARA EMANET

Çocuk arabalarının gerek maddi değer olarak gerekse kullanım açısından daha önce dağıtılan bebek setlerine göre daha kullanışlı olduğunu aktaran Başkan Zeybek; “Sosyal belediyecilik anlamında, yeni doğan çocuklarımızdan, yaşlılarımıza kadar birçok alanda hizmetlerimize devam ediyoruz. İnşallah Afyonkarahisar merkezde ikamet ederek bebek sahibi olan tüm ailelerimize doğum raporlarını getirmeleri halinde arabalarımızı hediye edeceğiz. Bizim geleceğimiz yeni doğanlarımızın elinde, yarınlarımız onlara emanet. Afyonkarahisar Belediyesi olarak her yaş gurubu vatandaşımıza yönelik faaliyetlerimiz var. Ailelerimizi de bu vesile ile tekrar tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi