Başkan Zeybek’ten teşkilata “Emeğinize yüreğinize sağlık”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti teşkilat üyelerine teşekkür yemeği verdi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in davetlisi olarak AFBEL Termal Otel’de gerçekleşen geceye İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Eser, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle temsilcileri ile çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

“SİZLERİN SAYESİNDE SEÇİMLERDEN ANLIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK”

Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, teşkilat üyelerinin seçim sürecinde sahada gösterdikleri özverili çalışmaları sayesinde 31 Mart yerel seçimlerinden alınlarının akıyla çıktıklarına dikkat çekti.Önümüzdeki 5 yıllık süre içerisinde “Rabbim başımızı öne eğdirmesin” duasında bulunan Başkan Zeybek; “2023’e kadar Rabbim başımızı önümüze eğdirecek şeyleri bize nasip etmesin. Bu görevden Sayın Burhanettin Çoban Başkanımız anlının akıyla çıktı inşallah Rabbim bizleri de yanlışa saptırmasın kötülere de fırsat vermesin. Hepiniz çok gayret gösterdiniz, ter döktünüz. Bu Mehmet Zeybek’in şahsına değil, Sayın Cumhurbaşkanımızın başının dik olması için gösterilen bir gayretti. Hepinizden Allah razı olsun. ” dedi.

“YAPAMAYACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ VERMEDİK”

Seçim öncesi vaatlerini bir bir yerine getireceklerini ifade eden Başkan Zeybek: “Önümüzdeki süreçte hep birlikte Afyonkarahisarlılar ne istiyorsa, kendilerine ne vadettiysek bir bir yerine getirmeye gayret edeceğiz. Yapamayacağımız şeylerin sözünü vermedik. İnşallah önümüzdeki haftadan itibaren aralarında vizyon projelerimizden olan AFRAY ve havaalanının sivil uçuşlara açılması gibi sözlerimizin vekillerimizle birlikte takipçisi olacağız” dedi.

AMBARYOLU’NA ELEKTRONİK KATLI OTOPARK

Seçim öncesi vaatlerinden olan katlı otoparkla ilgili yeni bir gelişmeyi teşkilat üyeleriyle paylaşan Başkan Zeybek; “Bildiğiniz üzere Ambaryolu’nda Türkiye Şeker Kurumu’na ait bir arazi var, satılığa çıktı. Sayın Vekilimiz Ali Özkaya Bey takipçisi oldu, aradılar. Belediye olarak Özelleştirme İdaresi’ne bir yazı gönderdik. Şu anda durduruldu. Araziyi çözüme kavuşturup orayı da Katlı Otopark olarak Afyon’a kazandırmayı vaat ettik. İnşallah sonuca kavuşturacağız” dedi. Gecede ayrıca İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Eser’de birer konuşma yaparak 31 Mart seçimlerinde gösterdikleri gayret ve özverili çalışmalarından dolayı teşkilat üyelerine ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi