Başkan Zeybek’ten Milletvekili Taytak’a Teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve İl Yönetimi, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti.Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisara yapmış olduğu destek ve hizmetlerinden dolayı Milletvekili Taytak’a teşekkür etti.

Vefa Sosyal Destek Grubuna 22 bin maskeyi teslim etmek için ilimize gelen MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i de makamında ziyaret etti. Ziyarette MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Başkan Yardımcılarından Doğan Şimşek, Ahmet Kahveci ve İl Sekreteri Beytullah Bostancı da katıldı.

“HERŞEY KONTROLÜMÜZ ALTINDA”

Milletvekili Taytak koronavirüs hastalığı ile ilgili yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Vefa Sosyal Destek Grubunda bulunan yöneticilere de teşekkür eden Milletvekili Taytak, “Vefa Sosyal Destek Grubumuz topyekun güzel bir çalışma ortaya koymuştur. Bugüne kadarda şükürler olsun çok ağır şeyler yaşamadık. İlimizde her şeyin kontrol altında olduğunu biliyoruz. İlimizde de birçok hayırsever elini taşın altına koymaya çalıştı. Bizlerde ilimize katkı da bulunmak için 22 bin adet temin ettiğim maskeyi Vefa Sosyal Destek Grubu adına Valimize teslim ettik. Hemşehrilerimizden sosyal mesafeyi korumalarını istiyoruz. Temasa dikkat etmelerini istiyoruz. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları gerekiyor ve evde kalmalarını rica ediyorum. İnşallah bizden güçlü olmayan virüsü yeneceğiz diye düşünüyorum” dedi.

22 BİN ADET MASKE TEMİN ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise Milletvekili Mehmet Taytak’a Afyonkarahisar halkı adına 22 bin adet maske temin ettiği için teşekkür etti. Başkan Zeybek, “Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Hem Valilik olarak hem de Belediye olarak aldığımız tedbirler sayesinde bu salgının yayılmasının önüne geçtik. Şükürler olsun ki ilimizde ciddi sıkıntılar yaşanmadı. Hayırseverlerimizin desteği ile vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Bu arada sizde 22 bin adet maske temin ederek bu birlik ve beraberliğimize destek oldunuz. Afyonkarahisar halkı adına size tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“DİĞER İLLERE GÖRE İYİ KONUMDAYIZ”

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler sayesinde ülke genelinde vaka sayımızda bir düşüş gözlemlenmektedir. Bu mübarek günde iki bayramı bir arada yaşarız inşallah. Hem ilimizin idarecileri hemde ilimize sahip çıkan insanlar sayesinde diğer illere göre daha iyi bir konumdayız. 1 kişinin 60 kişiye bulaştırdığı bu hastalığa karşı daha temkinli olmak zorundayız. Sayın vekilimizde temin ettiği 22 bin maskeyi valiliğimize teslim etmek üzere bugün ilimizdeydi. Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beye maske temini için teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi