Başkan Zeybek’ten Kocacan’a hayırlı olsun ziyareti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine tekrar seçilen Mehmet Kocacan’a ve İl Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı seçimlerinde tekrar güven tazeleyen Mehmet Kocacan’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te Başkan Kocacan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette MHP İl Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

“Herşey Afyonkarahisar için”

MHP İl Başkanlığı görevine tekrar seçilen Mehmet Kocacan’a ve ekibine başarılar dileyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde tekrar güven tazeleyen kardeşim Mehmet Kocacan’a ve ekibine başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hayırlı hizmetlere vesile olacaklarına hiç şüphem yok. Allah yar ve yardımcıları olsun. Cumhur İttifakı olarak her zaman bir ve beraber olduğumuzu belirtmek istiyorum. Cumhur İttifakı ruhu ile Afyonkarahisarımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Kocacan’dan Başkan Zeybek’e teşekkür

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mehmet Kocacan, “Çok değer verdiğim aynı zamanda abim dediğim Mehmet Zeybek Beyfendinin ziyaretinden dolayı memnun oldum. Cumhur ittifakı anlayışı içerisinde her iki tarafında Afyon halkına en iyi hizmeti sunmak için önemli çalışmalar yapmaktayız. Afyonkarahisarımızın gelişmesi noktasında hatta diğer illerle yarışabilme adına sayın başkanımızın ve vekillerimizin sayesinde ilimize ne yapılması gerekiyorsa elimizden gelen gayreti sarfediyoruz ve sarfetmeye devam edeceğiz. Bizde siyasetin uç beyleri olarak hem AK Parti İl Başkanımız hemde MHP İl Başkanı olarak şahsım Afyonkarahisar’a hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi