Başkan Zeybek’ten Kadir Gecesi Mesajı

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kadir Gecesi'nin ülkemize, ilimize ve tüm insanlığa, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dileyen Başkan Zeybek, Yüce Alla'tan bu özel gecenin hürmetine, tüm dünyanın yaşadığı salgın hastalık sürecinden kurtulmasına vesile olmasını diledi.

Başkan Zeybek mesajında şu ifadelere yer verdi; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise, Cehennemden ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayının sonlarına yaklaşırken, bu manevi havayı bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.Kadir Gecesi, sema kapılarının ardına kadar açıldığı, insanlığın hidayet rehberi Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, dua ve tövbelerin yaradan katında kabul edildiği, Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in “Kim Kadir Gecesini, faziletine inanarak ve mükâfatını da Cenab-ı Allah’tan umarak ihya ederse, o kimsenin geçmiş günahları bağışlanır.” buyurduğunun nakledildiği müstesna bir gecedir.

Birlik beraberliğe kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek gecelerin önemi büyüktür. İnsanları engin düşünmeye ve değerlendirmeye yönlendiren bu gecenin, her zaman ve her mekânda muhtaç olduğumuz birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına, toplumu toplum yapan özelliklerin başında sayılabilecek olan saygı ve sevginin bu gecede gönüllerde hayat bulacağına inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, İslam Âleminin ve tüm ülkemizin Kadir Gecesini kutluyor; bu mübarek gecenin insanlığın içinde bulunduğu salgın hastalık sürecinden kurtulmasına ve yaşamış olduğu sıkıntıların son bulmasına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi