Başkan Zeybek’ten idae-i ziyaretler

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, iade-i ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Zeybek gün içerisinde Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Telekom Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği’ne ziyarette bulundu. İlk ziyaret ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ve ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci’ye oldu.

“BİZ BİRBİRİNDEN AYRILAMAZ KURUMLARIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Belediyesi ile ATSO’nun ayrılmaz kurumlardan biri olduğuna dikkat çekti. Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclisi olarak Afyonkarahisar Belediyesi’nin çalışmalarına daha önce olduğu gibi destek olacaklarının altını çizen ATSO Başkanı Hüsnü Serteser; “Seçimlerden sonra mazbatayı aldınız hayırlısıyla, üçüncü ayınız dolmuş oldu. Önümüzde uzun bir zaman var. İnşallah Afyonumuza hep birlikte siz Belediye’de, biz Ticaret ve Sanayi Odası’nda diğer kurumlarla birlikte hizmet etmeye gayret edeceğiz. İlk iade-i ziyaretlerinizden birini Ticaret ve Sanayi Odası’na yaptığınız için de ayrıca teşekkür ediyoruz. Biz birbirinden ayrılamaz kurumlarız. Daha önce olduğu gibi, sizin döneminizde de elimizden geldiğince Ticaret ve Sanayi Odası olarak Yönetim Kurulumuz ve Meclisimiz ile çalışmalarınızda size destek olmaya gayret edeceğiz. Eminiz ki siz de söylediğiniz gibi bizim çalışmalarımızda destek olacaksınız ve Afyon’u aldığınız yerlerden daha iyi yerlere birlikte getireceğiz” dedi. ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek seçimlerde elde ettiği başarısından dolayı tebrik etti. Afyonkarahisar için daha önceden olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde, omuz omuz çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Merdivenci; “Şahsım ve Meclisimiz olarak her zaman yanınızdayız. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

“EL ELE VEREREK ŞEHRİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise Afyonkarahisar’ın tüm kesimleriyle işbirliği içinde hizmet edeceklerini ifade ederek “Seçimler biteli dört ay oldu. Ben de mazbatamı alalı üçüncü ayımı tamamladım. ‘Hayırlı olsun’ ziyaretlerine bir müddet ara verdik. Hatta bunu haftada iki güne indirdik. İade-i ziyaretlere ise başladık. Öncelikle şirketimin de üyesi olduğu, her zaman gurur duyduğum mesleki kuruluşumuz Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaretimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Güzel Afyonumuz için sizlerin de elinizden gelen her türlü desteği vereceğinize inanıyoruz, el ele vererek yeni dönemde Afyon için çalışmayı arzu ediyoruz. Bugüne kadar Ticaret ve Sanayi Odamızın yapmış olduğu hizmetleri inkâr etmemiz mümkün değil. Belediye olarak biz, Ticaret ve Sanayi Odamızla, Ticaret Borsamızla, STK’larımızla daha önce AK Parti İl Başkanlığı’nda yapmış olduğum gibi uyumlu çalışarak Afyonumuza değer kazandırmayı kendimize şiar edindik. O dönem ne yaptıysak, Belediye Başkanı olarak da aynı şekilde devam edeceğiz. Niyetimiz halis, vatandaşımız bunu biliyor. Niyet hayır olduğu zaman akıbet de hayır olur” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek daha sonra Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Türk Telekom Müdürümüz Murat Uslular ve Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ve yönetimini ziyaret etti. Ziyaretlerde Afyonkarahisar Belediyesi’nin çalışmalarından bahseden Başkan Zeybek, istişareye büyük önem verdiklerini ifade ederek tüm kesimlerle el birliği ile hizmet edeceklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi