Başkan Zeybek’ten fuar ekibine teşekkür belgesi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, son dönemde düzenlenen fuar ve organizasyonlarda Afyonkarahisar Belediyesi’ni temsil eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelini makamında kabul etti.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 25 - 28 Eylül tarihleri arasında Merinos AKM Fuar Alanı'nda düzenlenen Bursa Anadolu Günleri, Ankara’da düzenlenen 12. Ege İlleri Tanıtım Günleri, Antalya’da düzenlenen 31.Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, Onur Konuğu olarak katıldığımız turizm ve gıda sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması olan Eskişehir Gıda Fuarı ve son olarak İstanbul’da düzenlenen dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT Fuarında şehrimizi temsil eden fuar ekibine teşekkür belgesi verdi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar ve ekibini tebrik eden Başkan Zeybek, “Afyonkarahisar Belediyesi olarak Türkiye’nin dört bir yanında açılan fuarlara katılmaya gayret ediyoruz. Bu fuarlarda şehrimizin tarihi, kültürel, doğal güzellikleri, el sanatlarımız, lezzetimiz, termalimizi Türkiye ve dünya ülkelerine tanıtma fırsatı buluyoruz. Hazırladığımız standımızda Afyonkarahisarımızı en iyi şekilde tanıtıyor ve şehrimizin ekonomisine katkı sunuyoruz. ” dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar ise düzenlenen tüm bu organizasyon ve fuarlarda ilimizin tanıtımını yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek İstanbul’da düzenlenen EMITT Fuarı’nda Belediyemizin standında 90 Bine yakın misafir ağırladıklarını söyledi. Akar, fuar ekibinin özverili çalışmaları ile tüm illere örnek olduğunu söyleyerek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi