Başkan Zeybek’ten dükkân sahiplerine tarihi çağrı

“ KİRA BEDELLERİNİZİ ERTELEYİN ESNAFIMIZA DESTEK OLUN”

  1. Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisarlı dükkan sahibi hemşehrilerimize önemli bir çağrıda bulundu. Koronovirüs salgını dolayısıyla zor durumda bulunan esnaflarımızın dükkan kira bedellerinin ertelenmesini talep eden Başkan Zeybek “kira bedellerinizi erteleyerek esnafımıza destek olun” dedi.

“EL BİRLİĞİ GÖNÜL BİRLİĞİ İLE ESNAFIMIZIN YANINDA OLALIM”

Türkiye'nin bu süreçten en az hasarla çıkacağına inandığını ifade eden Başkan Zeybek " İyi günde, kötü günde bir ve bütün olan Milletimiz dünyayı saran KOVİD-19 hastalığını Allah’ın izniyle yenecek dirayete, deneyime sahiptir.

DEĞERLİ DÜKKÂN SAHİBİ HEMŞEHRİLERİM;

“Bildiğiniz üzere esnafımız zor günler geçiriyor. Aldıkları ürünleri satamıyorlar maalesef raflarda bekliyor. Esnaf kardeşlerimiz ürünleri satacaklar paraya dönüşecek ki; size olan kira borçlarını ve piyasaya olan borçlarını ödeyecekler. Bizlerde Belediye olarak kiracılarımızın kira bedellerini 3 ay süreyle erteledik, ertelemekle de kalmayarak ve kapalı olduğu süre boyunca kendilerinden herhangi bedel de almayacağız. İçinde bulunduğumuz zor şartlarda el birliği, gönül birliği ile esnaf kardeşlerimizin iyi günlerinde- kötü günlerinde yanlarında olalım, yardımcı olalım” dedi.

“OMUZ OMUZA OLMALIYIZ”

"Tüm tedbirlerimizi alarak moralimizi, yardımlaşma ve dayanışma hissiyatımızı en üst seviyede tutarak, koronavirüse karşı savaşı hep birlikte kazanacağız. Hep beraber burada dayanışma içerisinde, omuz omuza olmalıyız” dedi. Türkiye'nin ilk andan itibaren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde etkin bir liderlik ortaya koyduğunu, bütün kamu kurum ve kuruluşlarının vazifelerini eksiksiz yerine getirmek için "cansiperane" şekilde çalışmalarına devam ettiğini vurgulayan Başkan Zeybek, sivil toplum kuruluşlarının, bütün vatandaşların devlet-millet kaynaşması içerisinde, bu mücadelenin üstesinden gelmek için kararlı bir şekilde yola devam ettiğini söyleyerek ; “Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim kılsın. En kısa sürede de koronavirüs belasından hemşehrilerimizi ve ülkemizi kurtarsın. Evde kal, sağlıklı kal Afyonkarahisar”

Editör: Haber Merkezi