Başkan Zeybek’ten Albikere.Com’a Tam Destek

Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek öncülüğünde Ticaret ve Sanayi Odamız ile Afyon Eğitim Vakfı iş birliğinde faaliyete geçen albikere.com’a Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek desteklerini sürdürüyor. Başkanımız Zeybek, alışveriş gelirinin öğrencilere burs olarak sağlandığı siteden geçtiğimiz günlerde çeşitli ürünler satın almıştı. Sipariş edilen ürünler Belediye Başkanımıza ulaştı.

KADIN ÜRETİMİNE TEŞVİK VE ÖĞRENCİLERE BURS

Güzel şehrimizin yöresel ürünlerinin tüm dünyaya tanıtılması amacıyla kurulan dijital alışveriş platformu olan http://albikere.com’dan yapılan alışverişlerin teslim edildiğini söyleyen Başkanımız Zeybek konuşmasında vatandaşlarımızı hem öğrencilerimize hem de kadın koopratiflerine destek olmak adına alışveriş yapmaya davet etti. Başkanımız Zeybek; “Valimiz Gökmen Çiçek, şehrimizin tanıtımı noktasında gayret sarfediyor, bizlere de bu yolda destek çıkıyor. Tanıtım noktasında Belediye olarak kendi projelerimiz dışında diğer kurumlarla da iş birliği içindeyiz. Tek gayemiz Afyonkarahisarımızın her alanda hak ettiği noktaya gelmesi, birlik ve beraberlik içinde bu hedefe de ulaşacağımızdan şüphemiz yok. Valiliğimiz ve Ticaret Odamız tarafından kurulan sitemizden alışverişimizi yaptık, öğrencilerimize ve şehrimizin istihdamına katkı sağlamaktan mutluyuz. Bir diğer yandan da tüm yöresel ürünlerimiz, tek tıkla kapınıza kadar geliyor. Gurbetteki ve şehir dışındaki vatandaşlarımız Afyonkarahisarımızın meşhur lezzetlerine kolay yoldan ulaşabilecek. Hem Afyonkarahisarımızı tanıtmak hem de öğrenci ve hanım kardeşlerimize destek olmak adına herkesi alışveriş yapmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

TEK TIKLA AFYONUMUZUN YÖRESEL ÜRÜNLERİ KAPINIZDA

Albikere.com, elde edilecek komisyon gelirinin tamamı ile ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs sağlamak amacıyla kurulmuş bir e-ticaret sitesidir. Albikere.com’da Bireysel veya Kurumsal olarak ücretsiz mağaza açılabilmekte ve sınırsız ürün yüklenebilmektedir. Sitede Afyonkarahisar’ın çeşitli ilçelerinde kurulan kadın kooperatiflerinin ürünleri sergilenmekte olup, ulusal grupta markalarında yer aldığı sitede her türlü alışveriş imkanı sağlanmaktadır. Yurdumuzun her yöresinden ürünlerin en uygun fiyatlarla satışa sunulduğu albikere.com eğitime destek amacıyla oluşturulmuştur. Bu projeye mağaza açarak veya alışveriş yaparak siz de katkıda bulunabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi