Başkan Zeybek’e tebrik ziyaretleri

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Son olarak Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Eser, Belde Belediye Başkanları ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Şubesi Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Belde Belediye Başkanları Başkan Zeybek’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi. Başkan Mehmet Zeybek ise 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yeniden Sandıklı Belediye Başkanlığı’na seçilen Mustafa Çöl ve Belde Belediye Başkanlarını tebrik ederek hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Zeybek’in bir sonraki misafirleri Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Karakol ve yönetimi oldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeybek, konuklarıyla yakından ilgilendi. Küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin işleyiş sistemlerinin gelişimine katkı sağlayan MÜSİAD’ın ilimiz ve ülkemizin sosyal, kültürel, ekonomik, bilimsel ve teknolojik yönlerden kalkınmasında büyük rol oynadığına dikkat çeken Başkan Zeybek, Ahmet Karakol ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Karakol ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i tebrik ederek kentimizin gelişimi adına başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inandığını söyledi.

Editör: Haber Merkezi