Başkan Zeybek Yüreklere Dokunuyor

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Gönül Belediyeciliği ve hizmet yolculuğunda vatandaşların yanında olup, onların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Zeybek, gittiği mahalle ziyaretlerinde gönülleri fethediyor.

Mahalle sakinlerini tek tek dinleyen Başkan Zeybek’in ilk durağı Bayatçık Mahallesi oldu. Bayatçık Mahallesinde “Hacı Dede” Türbesinin restorasyonundan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri Başkan Zeybek’e teşekkür etti.

Mahallede devam eden parke çalışmalarını da yerinde inceleyen Zeybek Başkan, atıl vaziyette bulunan bir binanın bakım ve onarımı konusunda talimat verdi. Başkan Zeybek söz konusu binanın bir odasında sağlık hizmetleri verileceğin ifade ederek binanın ayrıca çeşitli organizasyonlarda da değerlendirilebileceğini söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ikinci durağı, Hamideye Mahallesi oldu. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, sorunları ilk ağızdan dinledi. Başkan Zeybek’e Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Mahalle Muhtarı Murat Keskin ve birim müdürleri de eşlik etti.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Zeybek; Belediyecilik her şeyden önce gönül işidir. Yüreklere dokunabilme çabasıdır. Bizlerde Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi Afyonkarahisarımızda gönül seferberliği, gönül belediyeciliği gayretindeyiz. Yüzlerde oluşan bir tebessüm, gıyabımızda edilen her dua, samimiyet bizim için her şeyden önemlidir” dedi.

Editör: Haber Merkezi