Başkan Zeybek yaşlılarımız ve hastalarımızın her zaman yanında

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastalarımızı ziyaret etti.

İlk ziyaretini Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ve il protokolü ile birlikte Huzurevi’ne yapan Başkan Zeybek, yaşlılarımızla yakından ilgilendi. Kültürümüzü, değerlerimizi, örf ve adetlerimizi yarına taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olan yaşlılarımızın kazandıkları hayat tecrübeleriyle bizlere yön gösteren kıymetli büyüklerimiz olduğunu söyleyen Başkan Zeybek, “Yaşlılar Haftası nedeniyle il protokolümüzle birlikte Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulunduk. Huzur Evi’nde kalan büyüklerimizin ellerinden öperek, hasbıhal ettik. İmkanlarımız çerçevesinde yaşlılarımızın, büyüklerimizin rahatı ve huzuru için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bizleri bugünlere yetiştiren ve geleceğe hazırlayan, tecrübelerinden fazlasıyla hissedar olduğumuz büyüklerimizin, yaşlılarımızın Yaşlılar Haftasını kutluyor, mutlu ve huzurlu günler geçirmeleri dileğiyle saygılarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Zeybek, huzurevi ziyaretinin ardından Devlet Hastanesi’nde tedavi altında olan hastalarımızı ziyaret etti. Ziyarette hastalarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Zeybek, acil şifalar diledi.

Editör: Haber Merkezi