Başkan Zeybek, yağış mağduru kitap stantlarına destek oldu

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Kitap Fuarı'nda yoğun yağış dolayısıyla mağdur olan kitap stantlarını ziyaret ederek önemli bir destekte bulundu.

Afyonkarahisar Valiliği'nin himayelerinde, Afyonkarahisar Belediyesi'nini destekleri ile düzenlenen 4. Afyonkarahisar Kitap Fuarı'nda bu yıl yoğun yağışa rağmen aralıksız sürdü. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, iki gün üst üste yağan yağmur dolayısıyla kitapları ıslanan ve mağdur olan işletmelerin stantlarını ziyaret etti. Zeybek, kitabın ve kitapseverlerin her zaman yanında olduklarını belirterek yağış dolayısıyla satılamayacak hale gelen kitapları satın aldı.
Başkan Zeybek'in bu hareketi büyük takdir gördü.
AS Fuarcılık Koordinatörü Mehmet Abdioğulları, "Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek, kurumsal olarak Fuarımızı desteklediği gibi kişisel olarak da her zaman yanımızda oldu. Akla gelmeyen başa gelir; bu yıl her işletmenin yaşadığı genel zorlukların yanı sıra fırtına ve yağmur ile de uğraştık. Sağolsun Belediye Başkanımız büyük bir ağabeylik yaptı. Kendisinin bu destekleri zayi olmayacaktır. Hem Sayın Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı hem de Sayın Başkanımız Mehmet Zeybek'ten aldığımız güçle gelecek yıl için çok umutluyuz" dedi.

Editör: Haber Merkezi