Başkan Zeybek'ten minik Asude’ye sürpriz ziyaret

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı evlerine davet eden Asude Eğretli’yi Cumhurbaşkanımızı temsilen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ziyaret etti.

Yerel seçimler öncesi ekranlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a evine davet eden ve kendisine Türk kahvesi ikramında bulunacağını söyleyen Şemsettin Karahisar Orta Okulu 5. Sınıf öğrencisi Asude Eğretli’yi Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ziyaret etti. Eşi Sevim Zeybek, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner ve eşleriyle birlikte Eğretli Ailesi’nin evine konuk olan Başkan Zeybek, Asude ile yakından ilgilendi.

Başkan Zeybek’i bir anda karşısında gören Asude, şaşkınlığını gizleyemeyerek mutluluğunu sarılarak gösterdi. Ziyarette Asude kendi elleriyle kâğıt üzerine yaptığı Ebru sanatından oluşan resmi hediye etti. Asude’nin babası Şükrü Eğretli ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner ve eşlerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi