Başkan Zeybek Protokolü ve Komutanları ağırladı

Büyük Taarruz ve Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, protokol mensupları Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i ziyaret etti.

Zafer Haftası kutlamaları yoğun bir şekilde devam ederken, kutlama etkinlikleri kapsamında kuvvet komutanlıklarını temsilen şehrimize gelen komutanlar ve protokol mensupları, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i makamında ziyaret etti.

Afyonkarahisar'ın Büyük Taarruz'daki önemi ve Zafer Haftası kutlama etkinlikleri ile ilgili görüşlerin dile getirildiği ziyarette, konuklarına şehrimizle ilgili bilgi veren Başkan Zeybek, kuvvet komutanlıklarının temsilcilerini ilimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. İlimizde çok güzel ağırlandıklarını dile getiren komutanlar ise kendilerine gösterilen yakınlık ve misafirperverlikten dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e ve tüm idarecilere teşekkür etti.

Ziyaret sonunda, kuvvet komutanlıklarının temsilcileri Başkan Mehmet Zeybek'e çeşitli hediyeler takdim ederken, Başkan Zeybek de komutanlara, isimlerinin yazılı olduğu mermer isimlik hediye etti.

Ziyarete, Vali Mustafa Tutulmaz, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan, Kara Kuvvetleri Temsilcisi Tuğg. Osman Alp, Milli Savunma Bakanlığı Temsilcisi Tuğa. Mehmet Sarı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı Temsilcisi Tuğg. Bülent Çetin, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Temsilcisi Tuğa. İbrahim Rıza Adanır, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, daire müdürleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Editör: Haber Merkezi