Başkan Zeybek personeliyle iftarda buluştu

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Belediyesi personeliyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Belediye personelinin büyük ilgi gösterdiği iftar yemeği, Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in ev sahipliğinde düzenlenen iftara, Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, Belediye Başkan Yardımcıları Sabri Demirkapu ile Süleyman Karakuş, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Yücel Şahin, ve Bem Bir Sen Şube Başkanı Muhittin Ok da katıldı.

Katılımlarından dolayı tüm Belediye personeline ve kendilerini yalnız bırakmayan Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel ile AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen'e teşekkür eden Başkan Mehmet Zeybek, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, "İnşallah bu bayramlar ve özel gecelerin, insanlığın kurtuluşa, refaha, huzura ve barışa ulaşmasına vesile olmasını diliyorum" dedi.

"BELEDİYEMİZDE ÇOK DEĞERLİ BİR KADRO VAR"

Ramazan ayının faziletini anlatan Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ise sık sık sadaka-i cariye vurgusu yaptı. Başkan Mehmet Zeybek'in seçimlerden sonra kısa zamanda işlere başladığını belirten Eroğlu, "Zaten belediyemizde çok değerli bir kadro var. Ben her zaman Afyon Belediyesi'ni Türkiye'ye örnek bir belediye olarak gösteriyorum. İnşallah cenabı Allah yaptığınız bu güzel hizmetleri Sadaka-i Cariye olarak kabul eylesin. İnsanlara faydalı bir iş yaptığınız zaman, bundan istifade edildikçe amel defteriniz kapanmaz. Allah hepinizi Amel defteri kapanmayan kullarından eylesin" dedi.

"BAŞKAN ZEYBEK GERÇEKTEN ÇOK GAYRET EDİYOR"

17-18 Haziran'da Çin'den gelecek bir heyetin Afyon'daki birtakım şifalı bitkilerden elde edilen aromatik bitkileri ve esansları inceleyip buradan satın alacağını açıklayan Eroğlu, Afyonkarahisar'da yeni bir sektörün doğduğunu söyledi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in açıkladığı Cirit Kayalığı'na yapılacak Millet Bahçesi'nin de muhteşem olacağını kaydeden Veysel Eroğlu; "Sayın Başkanım Mehmet Zeybek bu konularda gerçekten çok gayret ediyor" diye konuştu.

"AFYON RAYLI ULAŞIMA MUTLAKA KAVUŞACAK"

AFRAY Projesi'nde etüd ve planlama için ilk ödeneğin çıktığını hatırlatan Eroğlu, "AFRAY'ı hayal olarak görenler olabilir. Ancak inşallah bu projeyle Afyon raylı ulaşıma mutlaka kavuşacak. Hepimizin bu memlekete vefa borcu var. Madem ki bu memleketin ekmeğini, suyunu içiyoruz hepimiz gayret ederek, Afyonkarahisar'ı dünyanın sayılı şehirleri arasına taşımamız gerekiyor. Bunu da başaracak olan sizlersiniz. Sizlere güveniyoruz. Allahın izniyle de Afyon'a muhteşem hizmetler yapacağız." ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından emekli olan memur ve işçi personele, hizmetlerinden dolayı plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Emekli olan personellere hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bundan sonraki yaşamlarında aileleri ile birlikte, sağlık ve huzur dulu bir yaşam geçirmeleri dileğinde bulundu

Editör: Haber Merkezi