Başkan Zeybek personeliyle bayramlaştı

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma programında personeli ile bayramlaştı. Belediye Başkan Yardımcıları, Sendika Başkanları, daire müdürleri ve personelin tamamına yakının katıldığı programda konuşan Başkan Mehmet Zeybek; “El ele, gönül gönüle vererek halkımıza layık olduğu hizmeti hep birlikte vereceğiz” dedi.

‘Ben yaptım oldu’ anlayışıyla değil, sorunları yerinde görerek istişareyle çözüme kavuşturacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; “Niyetimiz halis, şehrimize nasıl hizmet edebiliriz, ilimizi layık olduğu yere nasıl getirebiliriz düşüncesindeyiz. Bunu da inşallah hep birlikte gerçekleştireceğiz. Sizlerin de aynı düşüncede olduğunuzdan şüphemiz yok. Afyon’un problemleri, sorunları çok, inşallah bu sorunları çözmek için el ele vereceğiz. Niyetimiz kimsenin ekmeği ile oynamadan hep beraber çalışmak. Bunu da ilerleyen günlerde hep birlikte yaşayarak göreceğiz” dedi.

Geride bıraktığı Başkanlık süresince sorunları istişareyle çözüme kavuşturmaya özen gösterdiklerini söyleyen Başkan Zeybek, “Problemleri ‘ben yaptım oldu’ zihniyetinden ziyade istişare ile çözme düşüncemiz var. İstişareye büyük önem vereceğiz. Problemleri mahallinde dinleyip, mahallinde çözmeyi hedefliyoruz. Şu ana kadar da bunu gerçekleştirdik. Halkımızdan da çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Bu alışkanlığımız devam edecek” dedi. Çalışanlarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek tek tek bayramlarını kutlayan Başkan Zeybek, aileleriyle birlikte nice bayramlara sağlık, huzur ve mutluluk içinde ulaşmaları temennisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi