Başkan Zeybek Pazaryerlerinde Maske Denetimi Yaptı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Fuar Alanı Pazaryeri ve Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde açılan semt pazarında temaslarda bulundu.

Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Giyimciler Odası Başkanı Hüseyin Karnıbüyük ve Madeni ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Hakan Dilek ile birlikte fuar alanı pazaryerini gezen Başkan Zeybek, esnafımız ve halkımızla biraraya geldi,

Koronovirüs tedbirleri dolayısıyla pazaryerinde maske denetiminde bulunan Başkan Zeybek, halkımızın yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik ederek esnafımıza bol kazançlar diledi.

"MASKELERİMİZİ TAKALIM, SOSYAL MESAFEYE UYALIM"

Başkan Zeybek'in bir sonraki durağı, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde açılan semt pazarı oldu. İl Hıfzıssıhha Meclisinde alınan karar gereği Afyonkarahisar genelinde tüm vatandaşlarımızın sokağa maskesiz çıkmaması gerektiğine dikkat çeken Başkan Zeybek, vatandaşlarımızın ve esnafımızın sağlığı için maske takmaları gerektiğini ve sosyal mesafe kuralına riayet etmelerini istedi.

"VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞINI KORUMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Hem devletimizin hemde vatandaşlarımızın aldığı tedbirlerle içinde bulunduğumuz sıkıntılı sürecin üstesinden geleceğimize inandığını i ifade eden Başkan Zeybek, " Zor günlerden geçiyoruz. Sadece ülkemizde değil, tüm dünyada Koronavirüs salgını ile mücadele devam ediyor. Şehrimizde de gerekli tedbirleri alarak, vatandaşlarımızın sağlığını korumaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi