Başkan Zeybek Öğrencilere Böyle Seslendi, “Kararlarınızda Dik Durun Asla Geri Adım Atmayın”

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Afyon OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji bünyesinde hizmet veren Elektrik, Elektronik, Makine, Motor ve Mekatronik Bölümlerini ziyaret etti.

Kolejin kurucuları iş insanları Önder Artuk ve İsmail Palalı’dan okulun faaliyetleri hakkında bilgiler alan Zeybek Başkan, akabinde Artuk Aviation firmasını ziyaret etti. Öğrencilerle söyleşi yapan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, başarının sırrını açıklayarak tavsiyelerde bulundu.

“OKUMAKTAN KORKMAYIN FİKİR SAHİBİ OLUN”

Hayatın hemen hemen her kademesinde tüm zorlukları bire bir yaşayarak bu günlere geldiğini ifade eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek öğrencilere; “Gerek eğitim hayatınızda gerekse sonrasında giriştiğiniz bir işte ve kararlarınızdan asla geri adım atmayın” şeklinde seslendi. Milli Türk Talebe Birliğindeki öğrencilik hayatında siyasi parti çalışmalarına başladığını söyleyen Başkan Zeybek; “O gün bugündür çizgimizden hiç sapmadan yolumuza devam ediyoruz. Bu da sizin bir işe karar verdiğiniz zaman dik durmanızı gerektiriyor. Hayatta dik ve kararlı durduğunuz sürece başaramayacağınız hiçbir iş yok. Okumaktan korkmayın fikir sahibi olun” dedi.

“OKUL YÖNETİCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM”

Okul yöneticilerini de tebrik eden Başkan Zeybek; “200 öğrenciyle başlayıp, 1700 öğrenciye ulaşan nadide bir okulu Afyon’a kazandırdılar. Şu anda Boeing Airbus’a parça üretir hale gelmişler. Demek ki Türk insanına güvendiğimiz zaman, imkân verdiğimiz zaman üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey yok” dedi. Öğrencilere, vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkma çağrısında bulunan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek; “Ecdadımız bize öyle güzel bir memleket bırakmış ki; içimiz dışımız hain kaynıyor. Buna rağmen vatanımızı, milletimizi bayrağımızı, bu güzel toprağa sahip çıkmak adına sevmek mecburiyetindeyiz” diye konuştu.

“BAŞIMIZDAKİLERE VE ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”

Başkanımız Zeybek, konuşmasına şöyle devam etti; “İmam-ı Şafi'ye ‘Fitnenin çok olduğu dönemde doğruyu nasıl buluruz?’ diye sormuşlar. O da; “Düşman oklarını takip edin o sizi doğruya götürür” demiş. Şimdi bakıyoruz; Amerika, İsrail, Fransa, Almanya, Fetö ve içimizdeki hainler Türkiye’deki idareye karşı. Demek ki biz doğru yoldayız. Bu ülkede yaşamak istiyorsak başımızdaki insanlara da ülkemize de sahip çıkmak mecburiyetindeyiz.” Başkan Zeybek söyleşinin ardından öğrencilerin sorularına da yanıt verdi. Kolejin kurucuları Önder Artuk ve İsmail Palalı ise Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’i ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek kendisine teşekkür etti. Zeybek başkan, son olarak öğrenim gören öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, derslerinde başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi