Başkan Zeybek Mecidiye Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkanımız Mehmet Zeybek bu kez de Mecidiye Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Şehrimize çeşitli yatırımlar kazandırmaya devam eden Başkanımız Zeybek, sık sık hemşehrileri ile hemhal oluyor.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in mahalle ziyaretine Ak Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Murat Öner, Mahalle Muhtarı Deniz Özcan ve mahalle sakinleri eşlik etti. Mahalleleri ve işyerlerini tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan, esnafı dinleyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, belediye tarafından yürütülen çalışmaları da yerinde inceleyerek varsa bölgenin eksikliklerinin giderilmesi için de yerinde çözümler üretiyor.

“HER ZAMAN SAHADAYIZ SAHADA OLMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ”

Hizmetlerin hayata geçmesi için tüm ekipleriyle sahada olduklarını ve gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “Vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla mümkün olduğunca bir araya gelerek birçok konuyu istişare ediyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ziyaretlerimizde ayrıca belediyelerimizin hemşehrilerimiz için yaptığı çalışmalar ile hayata geçirilecek projeleri de anlatma fırsatı buluyoruz. Mecidiye Mahallemizin talepleri ne ise bunları istişare ettik, gerekeni yapmaya hazırız. Tek Gayemiz el ele vererek Afyonkarahisar’ımızı hak ettiği yere getirmek. Biz halkımızın hizmetkârıyız. Ekibime teşekkür ediyorum. Söz konusu çalışmaları yerinde görmek, yeni talepleri almak ve çözüme kavuşturmak için de her zaman sahada olacağız. Kadim şehrimiz Afyonkarahisar’ı gönül gönüle daha güzel yerlere taşımaya devam edeceğiz.” dedi.

“NE TALEP ETTİYSEK YERİNE GETİRİLDİ”

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in taleplere anında çözüm anlayışı ile hareket ettiğine dikkat çeken Mahalle Muhtarı Deniz Özcan; “Belediye Başkanımıza vekillerimize başkan yardımcılarımıza birim müdürlerimize çok çok teşekkür ediyorum. Başkanımızdan ne talep ettiysek güler yüz ve samimiyet ile hizmetlerini yaptı. Belediye ekipleri ile irtibat halindeyiz, isteklerimiz yerine getiriliyor. Bizleri ziyaret ettiği için oldukça mutluyuz. Mahallem adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi