Başkan Zeybek mazbatasını aldı

Mazbata töreni öncesi Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve vatandaşlarla birlikte İmaret Camii'nde öğle namazını kılan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şehir merkezinden kortej halinde İl Seçim Kurulu'na geçerek Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mazbatasını aldı. Mazbata töreni sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Zeybek; kendisine oy veren vermeyen herkesin Belediye Başkanı olduğunun altını çizdi.

"HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ"

Mazbata ile birlikte halkın iradesi üstünde hiçbir irade olmadığını söyleyen Başkan Zeybek; Bize oy veren vermeyen herkesin Belediye Başkanıyım. Hiç ayrım yapmadan herkese hizmet etmek için gayret edeceğiz. Rabbim mahcup etmesin dedi. Basın mensuplarının İlk icraatınız ne olacak sorusuna Başta Sayın Bakanımız ve Milletvekillerimizle birlikte AFRAY projesinin takipçisi olacağız. Ayrıca askeri havaalanının sivil uçuşlara açılması ile ilgili girişimlerde bulunacağız. İnşallah Afyonkarahisarımıza çok güzel hizmetler kazandıracağız" dedi.

"AFYONKARAHİSAR'A HİZMET BOYNUMUZUN BORCU"

Eski Orman ve Su İşleri Bakanımız Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu ise kazananın Afyonkarahisar olduğuna dikkat çekti. Bütün Afyonkarahisarlılar'a gönülden teşekkür eden Eroğlu; Başkanımız kendisine oy veren vermeyen herkesin Belediye Başkanıdır. İnşallah Afyonkarahisar büyük hizmetlere kavuşacak. Kazanan Afyonkarahisar oldu. Bütün projelerini birlikte ele alacağız. Milletvekillerimizle ve Başkanımızla birlikte Afyonkarahisar'a ne yapılması gerekiyorsa yapmak, bizim boynumuzun borcudur dedi. Başkan Zeybek ve beraberindeki heyet devir teslim töreni için Afyonkarahisar Belediyesi'ne geçti.

Editör: Haber Merkezi