Başkan Zeybek, Kentsel Dönüşüm konusunu Ankara'ya taşıdı.

Ankara’da bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve beraberinde milletvekilleri, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret ederek Mısri Camii etrafında uygulanması planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi ile alakalı talepler iletti.

Başkan Zeybek son meclis toplantısında “Rayiç değerlerin en az k katı olması için Ankara’da bakanlığa bu konuyu götüreceğim” demişti.

Afyonkarahisar’ın gündeminde olan Kentsel Dönüşüm konusu Ankara’ya taşındı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Bakanlık yetkilileri ve Afyonkarahisar heyet bir masada toplandı.

Toplantıda çok tartışılan Kentsel Dönüşüm konusunda talepler Bakan Kurum’a iletildi. Başkan Zeybek son meclis toplantısında “Rayiç değerlerini en az iki katı olması için Ankara’da bakanlığa bu konuyu götüreceğim” demişti. Toplantı sonucunda ne gibi kararların alındığı noktasında bir açıklama yapılması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi