Başkan Zeybek Karşıyaka Mahallesi İftar Yemeğine Katıldı

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek hemşehrileri ile iftar sofrasında bir araya gelmeye devam ediyor. Mahalle iftarlarının durağı Karşıyaka oldu. Zeybek Başkan mahalle sakinleriyle iftar yemeğinde buluştu.

Birlik ve beraberliği pekiştirmek için gerçekleşen iftar programı bu kez de Karşıyaka Mahallesi’nde yapıldı. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’inde katıldığı iftar yemeğine ilgi yoğundu.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek, "Ramazan ayını muhtevasına uygun bir şekilde yaşamaya gayret gösteriyoruz. Bu ayda başta mahalle sakinlerimizle bir araya gelmek istedik ve her gün f arklı bir mahallede iftar açıyoruz. Allah tutulan oruçları, yapılan hayırları kabul etsin" dedi. İftar yemeğinin ardından Zeybek Başkan vatandaşlarla sohbet etti. Çocuklarla yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafları çekindi. Belediyemiz tarafından ücretsiz ikram edilen pamuk şekerler çocukların ağzını tatlandırdı. Yoğun katılımla tamamlanan iftar programı ardından vatandaşlar Zeybek Başkan’a teşekkür de bulundu. Başkanımız Zeybek, iftar yemeği sonrası beraberindekilerle birlikte İbrahim Özkul bilgi evini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Editör: Haber Merkezi