Başkan Zeybek, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız”

Şehrimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmaya devam ediyoruz. Belediyemiz, gıda ve erzak desteklerini sürdürüyor. Her yıl belirlenen periyotlarda yapılan yardımda temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu koliler vatandaşlarımıza ulaştırılıyor. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ‘Belediyecilik gönül işidir, belediyecilik aşk işidir’ anlayışıyla hayata geçirdiği yatırım ve projelerine devam ediyor.

GIDA YARDIMLARI SÜRÜYOR

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatları ile yapılan yardımlarla yüzler gülüyor, ihtiyaç sahibi ailelerimiz yalnız bırakılmıyor. Belediyemiz Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Yardım Hizmetleri Birimi tarafından yürütülen program kapsamında ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere gıda kolisi yardımında bulunuluyor. Sosyal Belediyecilik örneği sergileyerek maddi durumu yetersiz ihtiyaç sahibi ailelere yönelik devam eden projede gıda yardım paketleri büyük bir özenle taşınarak ailelerin adreslerine teslim ediliyor. Şehir genelinde bir yandan yardıma muhtaç aileleri belirlemeyi sürdürürken bir yandan da 3 ayda bir binlerce aileye gıda kolileri ulaştırılıyor. 58 mahallemizin tamamında gerçekleştirilen yardım projesi kapsamında et ürünlerinin de yer aldığı temel besin maddeleri içeren paketler yüzleri güldürüyor. İhtiyaç sahibi, yetim, öksüz, dul ve engelli bireylerimize yapılan yardımlar kapsamında şimdiye kadar 10 bin 750 gıda paketi desteğinde bulunuldu.

“NEREDE YARDIMA MUHTAÇ VARSA ORADAYIZ”

Başkanımız Mehmet Zeybek konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Belediyemizin ve muhtarlarımızın tespit ettiği yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza gıda kolilerini ulaştırmayı sürdürüyoruz. Sosyal Belediyecilik şiarı ile hareket ediyor, hemşehrilerimizi yalnız bırakmıyoruz. Bir nebzede olsa yardımlarımızla yüzleri güldürmek tek gayemiz. Ben hemşehrilerimden çevresinde yardıma muhtaç kimseleri Belediyemize bildirmelerini istiyorum. Talepleri alarak, değerlendirerek yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Yine Belediyemiz Yardım Birimine de başvuru yapılmak sureti ile ihtiyaç sahiplerimiz bu yardımdan faydalanabilir. İhtiyaç sahibini bilip bize iletmiyorsanız vebali sizde, bilip de gereğini yapmıyorsak bizde anlayışıyla Muhtarlarımızla birlikte nerede yardıma muhtaç varsa oradayız” diye konuştu.

MAHALLE MUHTARLARINDAN ZEYBEK BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Dağıtım programı kapsamında mahalle muhtarlarına teslim edilen koliler vatandaşlara ekiplerimizin gözetimi altında veriliyor. Taleplerin karşılandığını hiçbir şekilde geri çevrilmediklerini belirten muhtarlarımız bu nedenle Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.

Akmescit Mahallesi Muhtarı Celal Acar konuşmasında; “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e, Belediye Yardım Hizmetleri Birimine çok teşekkür ederim. Belediyemizin sayesinde vatandaşlarımız gıda yardımından faydalanıyor. Bu durumdan da çok memnunlar. Devletimize Allah zeval vermesin. Başkanıma tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

Tacıahmet Mahallesi Muhtarı Fahrettin Yılmaz; “Devletimize, Belediyemize, Başkanımız Mehmet Zeybek’e ve görev yapan herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bizlere vatandaşlara çok destek oluyorlar. Bu gıda yardımları hemşehrilerimize nefes aldırıyor. Başkanımızın her zaman yanındayız. Duyarlı bir insan, titiz davranarak mağduriyetleri gidermek için elinden gelen gayreti gösteriyor. Bizlere faydalı olmaya devam ediyor, kendisine özellikle teşekkür ediyorum” dedi.

Olucak Mahallesi Muhtarı Osman Aytuğ; “Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e çok teşekkür ediyorum. Bize her zaman yardımcı oluyorlar. Başkanımızı ok seviyoruz, her zaman yanındayız. Ne istersek yapıyor. Belediyemiz gıda dağıtmaya devam ediyor. Vatandaşımız da çok memnun. Allah razı olsun” dedi.

Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Özkaya; “Allah razı olsun Başkanımızdan, düzenli şekilde yardımlar gönderiyor. İhtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gideriyor. Her an her zaman yanımızda. Vatandaşımız yardımlardan memnun. İhtiyaç sahiplerini gerçekten düşünüyor, elinden geleni yapıyor. Teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kanlıca Mahallesi Muhtarı Serhat Tugan; “ Kış günlerinde ihtiyaç sahibi insanlara Başkanımız, Belediyemiz gıda yardımlarını ulaştırıyorlar. Yardımlar ailelere büyük bir katkı sunuyor, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız yardım konusunda çok hassas. Ne zaman gitsek gerek Belediye imkânları gerekse şahsi imkânları ile destek veriyor, çok teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi