Başkan Zeybek iade-i ziyaretlerine devam ediyor

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, iade-i ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Zeybek son olarak Afyonkarahisar Askeralma Bölge Başkanlığı, Afyonkarahisar Askerlik Şube Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İlk ziyaretini İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’a yapan Başkan Zeybek daha sonra Afyonkarahisar Askeralma Bölge Başkanlığı ve Afyonkarahisar Askerlik Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Askeralma Bölge Başkanı Per. Albay Ahmet Karadayı, Afyonkarahisar Askerlik Şube Başkanı Per. Albay Ayşe Erdem ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Başkan Zeybek’e görevinde başarılar diledi.

AKSA’NIN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA KATILDI

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise nazik karşılamaları ve hoş sohbetlerinden dolayı Per. Albay Ahmet Karadayı ve Per. Albay Ayşe Erdem ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’a teşekkür etti. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ziyaretlerin ardından AKSA Afyon Doğalgaz Dağıtım Şirketinin Olağan Genel Kuruluna katıldı. İlçe Belediye Başkanlarının da yer aldığı toplantıda şehrimize yapılacak olan 2019 yılı yatırımları hakkında şirketin birim müdürleri ile istişarelerde bulunan Başkan Zeybek, alınan kararların Afyon'umuza hayırlı olmasını diledi.

Editör: Haber Merkezi