Başkan Zeybek, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, her fırsatta muhtarlar ve vatandaşlarla kucaklaşmaya, ihtiyaçları yerinde tespit etmeye, talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor. Gönül belediyeciliği kapsamında sık sık ziyaretlerde bulunan Başkanımız Mehmet Zeybek’in ziyaret durağı Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi oldu.

Mahalle ziyaretleri devam ediyor, sorun ve talepler yerinde çözüme kavuşuyor. Mahalle ziyaretlerinin bu haftaki durağı Hoca Ahmet Yesevi Mahallesiydi. Mahalle Muhtarı Celal Akyol ile buluşan Başkanımız, muhtarlık binasında talepleri dinledi, istişarelerde bulundu. Mahallenin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederken, yapılan çalışma ve yatırımları da inceledi. Mahalle sakinleri ile birlikte sohbette bulunan Başkanımız Mehmet Zeybek, yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Başkanımız Zeybek’e ziyaretinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, belediyemizin birim müdürleri ve ilgililer eşlik etti.

“İYİ Kİ VARSIN BAŞKANIM”

Mahalle Muhtarı Celal Aksoy Zeybek Başkan’ın yakından ilgilendiğini ve bu durumun kendilerini memnun ettiğini belirten açıklamasında; “Mahallemizin ne eksiği varsa Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e aktardık. Başkanımız, mahallem için elinden ne gelirse yapacağını destek vereceklerini beyan etti. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. İyi ki varsın Başkanım” diye konuştu.

“HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDİYOR”

Gönül belediyeciliği şiarı ile hareket ederek her hafta farklı bir mahallede ziyaret gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Belediye Başkanımız ise konuşmasında; “Mahalle Muhtarımız ve vatandaşlarımızla sıkıntılı olan yerleri beraberce dolaştık, eksikleri tespit ettik. Yapılan incelemeler ardından en kısa sürede var olan sorunlar çözüme kavuşacak. Mahalle sakinlerimize ve Muhtarımıza ev sahipliğinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz artarak devam ediyor. Yerinde tespitler ile bire bir görüşmeler ve istişarelerle Afyonkarahisar’ımızı birlikte en ileriye taşımaya devam edeceğiz. Birlikten kuvvet doğar diyerek çalışmalarımıza var gücümüzle devam ediyoruz. Bu yolda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi