Başkan Zeybek Gönüller Kazanıyor

Zeybek Başkan’dan Çat Kapı Ev Ziyaretleri

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, gerçekleştirdiği çat kapı ziyaretlerle vatandaşlarımızın gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, aile ziyaretleri kapsamında eşi Sevim Zeybek ile birlikte Tacıahmet Mahallesinde ikamet eden Balcı ve Havacık ailelerinin evine giderek talep ve önerilerini dinledi. Belediye Başkan Yardımcımız Murat Öner ve eşi Fadime Öner’inde katıldığı ziyarette aile fertleriyle yakından ilgilenen Başkanımız, çocuklara hediyeler verdi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletip hal ve hatırlarını soran Başkanımız ihtiyaç sahibi ailelerin hayır dualarını aldı. Hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızla gönül köprüsü kurduklarını ifade eden Başkanımız “Milletimizin kapısını çalarak, sorunlarını çözüp dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz” dedi.

“SORUNLARI DİNLİYOR, ÇÖZÜM ÜRETİYOR”

Başkanımız Mehmet Zeybek, “Çat kapı ziyaretlerimiz her zaman devam ediyor. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek çözüm buluyoruz. Her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz esnaf ve mahalle ziyaretlerimizin yanı sıra vatandaşlarımızın evlerine de konuk olarak sorunları dinliyoruz. Biz her zaman vatandaşlarımız ile iç içeyiz” dedi.

“GÖNÜL KÖPRÜLERİNİ SAMİMİYETLE İNŞA EDİYORUZ”

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “Gönül köprülerimizi samimiyet ile inşa ediyoruz” Bugün Tacıahmet mahallemizde ikamet eden Sabire Balcı ve Aysel Havacık kardeşimizi ziyaret ettik. Sıcak çaylarını içip sohbetlerine ortak olduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Bizleri en samimi şekilde bağrına basıp ağırlayan hemşehrimize yürekten teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi