Başkan Zeybek Gençlerle Buluştu

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi Topluluk ve Kulüp Başkanlarıyla sabah kahvaltısında buluştu.

Veysel Eroğlu Parkı’nda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş, AKÜ Sağlık Kültür Daire Başkanı Gürbüz Bıdık, Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı ile üniversite topluluk ve kulüp başkanı katıldı.Programda belediyemizin gençlere yönelik yaptığı faaliyetleri paylaşan Başkanımız, önümüzdeki süreçte yapılacak etkinlikleri anlattı.Öğrenciler Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e yoğun ilgi gösterdi. Afyonkarahisar Belediyesi ile iş birliği halinde yapılması planlanan çalışmaları Başkanımızla paylaşan gençler, bu güne kadar yapılan etkinliklerden dolayı kendisine ve ekibine teşekkür etti.

“HER AY BİR FESTİVAL YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

Geçtiğimiz yıl yoğun bir etkinlik takvimi ile festivaller gerçekleştirildiğini aktaran Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek; “2021 yılı Temuz ayında rahatlama başladı. Hızlı bir şekilde festivallerimiz vardı. Gerçekleştirmemiz gerekiyordu. 2020 yılında yapmamız gereken Dünya Motokros Şampiyonasını pandemiden dolayı ötelemek durumunda kalmıştık. Geçen yıl düzenlediğimiz şampiyona 180 ülkede canlı yayınlandı. Katılımcılar bir hayli fazlaydı. Bu sene hemen hemen her ay bir festival yapmayı düşünüyoruz. Bu yıl sizlerin, Afyon'a gelen insanların veya Afyon'da yaşayan insanların dolu dolu geçirecekleri bir yıl olacak.” dedi.

“TEKNOFEST’İ AFYON'A GETİRİYORUZ”

Öğrencilere yönelik konferans ve söyleşilere de değinen Başkanımız; “Sizleri de unutmuş değiliz. Üniversitemiz ve kulüp başkanlarımızla işbirliği halinde Hayati İnanç ve Nurullah Genç söyleşilerini gerçekleştirdik. Yine Mayıs ayı içinde sizler için festival yapmayı planlıyoruz. Bu sene gastronomi festivalimiz var, Motokros Şampiyonası var. TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’dan inşallah söz aldık. TEKNOFEST’İ Afyon'a getiriyoruz. Yine bu yıl içinde Zafer Halk Oyunları Festivalimiz var. Aşağı yukarı bu yıl uluslararası 5 farklı festival gerçekleştireceğiz. Biz sizlerle sohbet edelim, kafanıza takılan sorular varsa talepleriniz varsa onları dinleyelim istiyoruz.” dedi.

“ÖĞRENCİLİK HAYATINIZIN KIYMETİNİ İYİ BİLİN”

Öğrencilik yıllarından da bahseden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek; “Sizler gerçekten şanslısınız çok rahat bir öğrencilik yaşamımız var. Belki maddi olarak bazı sıkıntılar olabilir ama bizim öğrencilik yıllarını düşünüyorum da aylık 5 liraya Kredi Yurtlar Kurumu’nda yurtta kalırdık. Ranza sistemi kaldığımız oda 15 kişilikti. Öğrenci olaylarının yoğun olduğu bir dönemde biz öğrencilik yaptık. Öğrencilik hayatınızın kıymetini iyi bilin. Öğrencilik hayatınızda edindiğiniz dostlarınızı hayat boyu unutamıyorsunuz. Sizler dinlemek istiyoruz. Kafanıza takılan, öğrenmek istediğiniz, sormak istediğiniz ne varsa bizlerle paylaşabilirsiniz. Bizim zamanımızda bir belediye başkanı ile bir araya gelmek üniversitesi öğretim üyeleri ile bir araya gelmek neredeyse hiç mümkün değildi. Sizin taleplerinizi isteklerinizi not alıp inşallah gücümüz nispetinde yerine getirmeye çalışacağız. Bizden ne talep edersiniz, ne istersiniz belediye olarak her daima yanınızdayız” dedi.

Editör: Haber Merkezi