Başkan Zeybek Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek her fırsatta esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini birinci elden dinlemeye ve çözüm üretmeye devam ediyor.Başkanımız Mehmet Zeybek, yoğun programlarına karşın vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelmeyi ihmal etmiyor.Her fırsatta esnafla bir araya gelmeye özen gösteren Başkanımız Zeybek, esnafımızın sorunlarını dinleyerek taleplerini aldı. Başkanımız Zeybek, göreve geldiği günden beri düzenli olarak gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerini Ramazan ayı içerisinde de devam ediyor. Ziyaretleri sırasında gittiği esnaflara hayırlı ramazanlar dileklerinde bulunarak, çalışan personelin de Ramazan-ı Şerifleri’ni kutladı. Sosyal mesafe kuralının uygulandığı ziyaretler kapsamında Başkan Zeybek esnafımıza bol ve bereketli kazançlar diledi.

"GÜÇLÜ ESNAF, GÜÇLÜ AFYONKARAHİSAR DEMEK"

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnafa büyük önem verdiğini belirten Başkanımız Zeybek; “Afyonkarahisar Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Esnaflarımızın gelişmesine katkı sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onlarla omuz omuza vererek şehrimizi güzelleştiriyoruz. Toplumuzun her kesimi ile diyalog halinde oluyor, fikirlerini önemsiyoruz. Esnaf ve vatandaşımızın düşünceleri bizim için çok önemli. Biliyoruz ki güçlü esnaf, güçlü Afyonkarahisar demek. Onun için her zaman esnafımızla işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz. Kentimizi birlikte yöneteceğiz, birlikte güzelleştireceğiz. Bizleri ağırlayan tüm esnaf dostlarımıza ilgileri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyor, işlerinde bol kazançlar diliyorum” dedi.

Esnaflarımız ise Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in bu nazik ziyareti için duydukları memnuniyeti dile getirerek inşallah seneye daha güzel bir Ramazan ayında hep birlikte iftarlarda buluşarak bu zor günleri geride bırakmak istediklerini ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi