Başkan Zeybek'e tebrik ziyaretleri devam ediyor

31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Seçiminde Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Mazbatasını alıp göreve başladığı 15 Nisan'dan bu yana, makamı bir an olsun boş kalmayan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kurum idarecileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Afyonkarahisar halkının ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Bu doğrultuda, Hava Meydan Komutanı Hava Sistem Albay Özgür Büyüköztürk ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i ayrı ayrı ziyaret ederek tebriklerini ifade ettiler.

Başkan Mehmet Zeybek'e yeni görevinde başarılar dileyen Albay Özgür Büyüköztürk ve Prof. Dr. Nurullah Okumuş, kurumlararası işbirliği çerçevesinde Afyonkarahisar Belediyesi ile güzel çalışmalara imza atacaklarını dile getirdiler.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise, Hava Meydan Komutanı Hava Sistem Albay Özgür Büyüköztürk ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş'a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi