Başkan Zeybek dert dinliyor, çözüm üretiyor

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, sanayi esnafıyla bir araya geldi. Cuma namazını 2. Küçük Sanayi Sitesinde kılan Başkan Zeybek, marangoz ve keresteci esnafıyla bir araya geldi. Sanayici esnafıyla hasbihal eden Başkan Zeybek, talep ve önerilerini dinledi. Başkan Zeybek 2. Küçük Sanayi’ye gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Fatih Pazarına geçti.

Esnaf ve vatandaşlardan gelen sıkıntıları dinleyen Başkan Zeybek, pazaryerine araç giriş çıkışlarının rahatlıkla yapılması için yol talebinin en kısa zamanda yerine getireceklerini söyleyerek ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

PAZARYERİNDE ESNAFIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Zeybek; “Çalışkan ve üretken göz bebeğimiz Fatih Pazar esnafımızı ziyaret ederek, bereketli bol kazançlar diledik. Esnafımızın pazar yerindeki bazı sıkıntılarını dinleyerek, ilgili Birim Müdürlerimize talimatlar verdik. Vatandaşlarımızla hasret giderdik, hasbihal ettik. Dualarını eksik etmeyen tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

ESNAF İSTEDİ, BAŞKAN TALİMAT VERDİ

Başkan Zeybek tarihi Bedesten ve Ot Pazarı Camii arasında yer alan Köprübaşı Caddesi'nde de incelemelerde bulundu. Esnaftan gelen talepler üzerine cadde üzerinde ki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yolun orta kısmına mini refüj yapma kararı alındı. Alınan karar üzerine Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatıyla söz konusu cadde üzerinde hafta sonu yapılan çalışmalar üzerine orta refüj çalışmaları tamamlandı ve yol trafiğe açıldı.

Editör: Haber Merkezi