Başkan Zeybek Burmalı Mahallesinde

Belediye Başkanımız Zeybek; “Afyonkarahisar Halkımız İçin Çalışıyoruz”

Milletvekili Av. Ali Özkaya; “Daha İyi Bir Afyonkarahisar İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz”

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Burmalı mahallesini ziyaret etti. Cuma namazı çıkışı Başkanımız Zeybek, Burmalı mahallesinde belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in Burmalı mahallesinde yaptığı ziyarete AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Öner ve Süleyman Karakuş katıldı. Her Cuma’yı bir mahallede kılan ve vatandaşların talep ve önerilerini alan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Burmalı mahallesinde kıldığı Cuma namazı sonrası belediyenin mahallede yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Birim Müdürlerinin de eşlik ettiği mahalle ziyaretinde Başkan Zeybek, mahalle muhtarı Suat Uygur’dan mahallelerine yapılmasını istediği talepleri aldı.

DAHA İYİ BİR AFYONKARAHİSAR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekili Özkaya, Burmalı mahallesinde kıldıkları Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade etti. Özkaya, “Belediye Başkanımız her hafta bir mahallede Cuma namazı kılıyor. Bizlerde kendisine eşlik ederek hem Cuma namazını kılıyor hem de mahalle sakinleri ile bir araya geliyoruz. Söz verdiğimiz gibi mahallelerdeki sorunları yerinde tespit ederek anında çözüme kavuşması gerekenler anında, zaman içerisinde çözülmesi gerekenlerde planlama dahilinde çözülüyor. Daha iyi bir Afyonkarahisar için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

ŞEHRİMİZİ VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE YÖNETİYORUZ

‘Gönül Belediyeciliği’ sloganıyla her hafta Cuma günü bir mahallede Cuma namazı kıldıklarını hatırlatan Başkanımız Mehmet Zeybek, bu hafta ziyaret ettikleri Burmalı mahallesine AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya’nın da katıldığı söyledi. Başkanımız Zeybek, “Muhtarımızın mahallesinde gösterdiği eksikleri ve talepleri yerinde gördük ve inceleyerek, arkadaşlarımıza gerekli talimatları verdik. Mahallemizdeki eksiklerin en kısa süre içerisinde çözüme kavuşacak. Gönül Belediyeciliği ile yola çıktık. Vatandaşlarımızın ayağına giderek onlarla bire bir yüz yüze sorunlarını dinleyip çözüme kavuşturuyoruz. Seçim öncesi ifade ettiğimiz gibi vatandaşlarımızla birlikte şehrimizi yönetiyoruz” dedi.

ANLADIKLARI ŞEKİLDE YORUM YAPIYORLAR

Nostaljik Tramvay konusunda yapılan eleştirilere cevap veren Zeybek başkan, AFRAY ve Nostaljik Tramvay projesi birilerinin yanlış anladığını söyledi. Zeybek şöyle konuştu; “Projeye kazmayı vurun, bir an önce başlasın yönünde eleştiriyorlar. Bunun planlaması ve hesaplaması var. Alt ve üst yapısı var. İhale süreci var. Sayın Ulaştırma Bakanımız Adil Karaismailoğlu devlet demiryolları genel müdürlüğündeki yetkilileri gerekli talimatı verdi. Gerekli değerlendirmeler yapılıyor. İstanbul’daki tünel ile Taksim arasında çalışan Nostaljik Tramvay var. Bunun aynısını Amasya’da uygulamaya geçmişler. Bizde onu gördüğümüzde tarihi mekânlarımızın çok olduğunu yetkililere ifade ettik. Dün DDY Genel Müdürlüğünden arkadaşlar geldikler. Belediye Başkan Yardımcımız Murat Öner Bey ile güzergâhı gezip incelediler. İnşallah aynısını bizde şehrimize yapmayı planlıyoruz. Arkadaşlarımız yanlış anlıyor. Bazı internet siteleri anladığı şekilde yorum yapmaya çalışıyor. Bizde Afyonkarahisar için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi