Başkan Zeybek, berber ve kuaför esnafının yanında

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 11 Mayıs tarihinde açılacak olan berber ve kuaförlere iş yerlerini dezenfekte edilmesinin yanı sıra yüz koruyucu siperlik maske, 5 adet tıbbi maske ve bir adet el dezenfeksiyonu ücretsiz olarak verileceğini söyledi.

Koronavirüs salgını dolayısıyla yaklaşık 2 aydır kapalı olan berber ve kuaförler 11 Mayıs’ta açılıyor. Berber ve kuaförlere belediye başkanı Zeybek tarafından ücretsiz olarak ilk etapta yüz koruyucu siperlik maske, 5 adet tıbbi maske ve bir adet el dezenfeksiyon verilmesi yönünde talimat verdi.

BAŞKANIMIZ ESNAF DOSTU

Konu ile ilgili Başkan Zeybek’i ziyaret eden Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Yardımcısı Suat Uygur, bu zor süreçte yanlarında olduğu için Başkan Zeybek’e teşekkür etti. Uygur, “Dünya genelinde etkili olan ve ülkemizde de etkisini gösteren koronavirüs (COVİD-19) salgını sürecinde belediyemiz tarafından meslektaşlarımıza yaklaşık 200 adet gıda paketi dağıtıldı. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 11 Mayıs tarihinde dükkanlarımızın açılacağını müjdelemesinin ardından Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’te üstüne düşeni fazlasıyla yaparak meslektaşlarımıza yüz koruyucu siperlik maske, 5 adet tıbbi maske ve bir adet el dezenfeksiyonu ücretsiz olarak dağıtacağını belirtti. Başkanımız dükkanlarımızın da dezenfekte edilmesi için ilgili birime talimat verdi. Esnaf dostu olan başkanımız Mehmet Zeybek’e meslektaşlarım başta olmak üzere esnaf ve sanatkârlar adına teşekkür ediyorum” dedi.

ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olduklarını belirten Başkan Zeybek, bu zorlu süreçte ilk fedakarlığı yapan esnafların başında da berber ve kuaför esnafının geldiğini söyledi. Zeybek, “Koronavirüs salgını tedbirleri açıklanmadan önce Afyonkarahisar halkının sağlığını düşünerek dükkanlarını bir hafta öncesinde kapattılar. Bu süreçte gösterdikleri hassasiyetten dolayı oda yönetimine ve başkan yardımcısı Suat Uygur’a teşekkür ediyoruz. Berber ve Kuaförler açılacağı 11 Mayıs tarihi öncesinde esnaflarımızın dükkanları dezenfekte edilecek. Ayrıca ilk etapta yüz koruyucu siperlik maske, 5 adet tıbbi maske ve bir adet el dezenfeksiyonu dağıtacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi