Başkan Zeybek, “Afyon’a Gelen Her Türlü Yatırım Ve İstihdamın Yanındayız”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şehrimize yatırımcı kazandırma ve istihdamın yolunu açma adına yaptığı girişimler neticesinde Katlı Pazaryerinde hizmet veren 03 Efekan Tekstil Fabrikasını ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı Benol Kaplan ile birlikte çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Zeybek, özveriyle üretim yapan firma yetkilileri ve çalışanları tebrik etti. Afyonkarahisar Belediyesi olarak yatırımcının her zaman yanında olduğunu kaydeden Başkan Zeybek, çalışan sayısının pandeminin hafiflemesiyle birlikte daha da artacağını ifade etti.

”ÜRETEN, ÇALIŞAN KARDEŞLERİME KOLAYLIKLAR DİLİYORUM”

Afyonkarahisar Belediyesi olarak, şehrimizde istihdam oluşturmak amacıyla her türlü faydalı girişime destek vereceklerini dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Tek gayemiz vardı, o da garip gurebanın işsiz olan insanların evlerine bir dilim ekmek götürmelerine katkı sağlamaktı. Şükürler olsun bu projemizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İstihdamı artırmak amacıyla girişimlerde bulunup, güzel şehrimize kazandırdığımız fabrikada çalışan tüm kardeşlerime kolaylıklar diliyorum. İstihdamın önünü açmak adına Afyonkarahisar’a yatırım yapmak isteyen herkesin yanındayız, kapılarımız her dâim açık” dedi.

“BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden firma sahibi Deniz Özalan ise çalışmalar hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in fabrikanın şehrimizde kurulmasından gelinen bu aşamaya kadar büyük desteğini gördüklerini aktaran Özalan; “Sağ olsun Başkanımız bu süreçte bizlere büyük destek verdi, vermeye de devam ediyor. Şu anda fabrikamız üretimine hızla devam ediyor, inşallah pandeminin hafiflemesiyle birlikte çalışan sayımızı artırarak daha çok kişiyi istihdama katarak ekmeğimizi bölüşeceğiz” dedi. Fabrika çalışanları ise kendilerine böyle bir fırsatı sunarak iş kapısını açan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi